Králíček Petr

72%
Králíček Petr
Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní - a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium - mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Ač jsem to nečekal,tak mne králíček Petr dokázal prakticky celou dobu perfektně pobavit a nebál bych se říct,že je pro mne díky tomuto jedním z nejlepších rodinných snímků,které jsem kdy viděl. Nechybí sympatičtí herci (Gleeson na černo super),digitální zvířátka vypadají geniálně a i humorných situací je spousta. Zábava pro celou rodinu.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
6
Obyčejný předvídatelný příběh a spousta otravných, někdy humorných animovaných zvířátek. Trošku se nabízí paralela s Chipmunkama, ale tito králíci přeci jen nejsou tak upištění a otravní. Ve filmu je dostatek humorných scén, jinak je to pro mě celkem tuctovka. Děti si ale film určitě užívají.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Výborní rozpohybovaní králíci, spousta vymazlených pastí (scéna s házením výbušnin je fakt jak z válečných filmů), a ikdyž to dějově na např oba Paddingtony ztrácí, tak v té zábavnosti se jim bez problému vyrovná.

Dodatečné informace

Původní název:
Peter Rabbit (více)
  • Velká Británie Králíček Petr
  • Velká Británie Peter Rabbit
Premiéra v ČR:
22. 3. 2018
Distributor:
Falcon
Země původu:
Velká Británie, USA, Austrálie
Čeština:
Králíček Petr je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Králíček Petr


Podobné


Powered byJustWatch