Trailer: Palm Springs - komedie s časovou smyčkou, která vede k nekonečné romanci

Trailer: Palm Springs - komedie s časovou smyčkou, která vede k nekonečné romanci
Palm Springs | Hulu
Už jsme viděli, že jde vtěsnat princip časové smyčky do nejrůznějších žánrových mantinelů - viz působivé drama Zdrojový kód, zábavná sci-fi Na hraně zítřka, komediální slasher Všechno nejhorší nebo naprosto neprávem zapomenutý Triangle z roku 2009, o kterém jste většina nejspíš nikdy neslyšela a měli byste to okamžitě napravit, protože je to vážně pecka.
Ale k novince Palm Springs, která se postarala o slušný šum již na festivalu v Sundance, kde se o ní strhla slušná bitva a nakonec ji získala pod svá křídla streamovací služba Hulu. Příběh je následující: Byla by to taková ta klasická svatba, na níž se setkali dva sympatičtí lidé, přeskočila mezi nimi jiskra a oni si užili příjemný společný večer, po kterém by se možná už nikdy neviděli. Jenže zrovna tihle dva jsou chycení ve stejné časové smyčce, takže budou mít nekonečné množství času na to, aby se opravdu pořádně poznali.
Palm Springs
Časová smyčka tedy v případě Palm Springs slouží romantické komedii a to vůbec není marný nápad. Současně zůstává nějaké to tajemství v rámci podivné jeskyně a muže, který hrdinům první rande svérázně přeruší. Že tvůrci odvedli dobrou práci naznačuje i průměrné hodnocení 8.5 z 10 na Rottentomatoes (stránka nyní eviduje 27 recenzí a všechny pozitivní).
Palm Springs se na Hulu podívá 10. července. Služba bohužel zatím stále není v České republice dostupná, tak třeba se toho chytne nějaký český distributor a nasadí film do kin. Své diváky by si určitě dokázal najít.
Palm Springs
Palm Springs