Spider-Man zná konečně svého nového představitele!

Spider-Man zná konečně svého nového představitele!
Producenti Kevin Feige (Marvel) a Amy Pascal (Sony Pictures) začali před několika měsíci s hledáním mladíka, který by s postavou Petera Parkera vyrůstal (podobně jako herci v Harrym Potterovi). A musel být plnoletý, jelikož u osob mladších 18 let je problémem omezený počet natáčecích hodin.
Nejžhavějšími kandidáty byli právě Tom Holland a Asa Butterfield. Druhý jmenovaný však nakonec z castingového kola vypadl a některé servery spekulují, že za to může hercova sdílnost s fanoušky na Redditu. Ať už je pravda jakákoliv, nový Spider-Man je vybrán a co nevidět se bude hlásit na place právě natáčeného snímku Captain America: Civil War. V roce 2017 se pak objeví ve vlastní sólovce, kterou natočí režisér Jon Watts (Clown, Cop Car – promítán na letošním festivalu Sundance). O finance se postará majitel práv Sony Pictures a koproducenty budou Kevin Feige a Amy Pascal.  
Česká premiéra Captain America: Civil War je stanovena na 5. května 2016. Spider-Manova sólovka dorazí do kin o rok později a to 27. července 2017.