Remake Přes palubu si kromě nového zpracování připravil i změnu v ději

Remake Přes palubu si kromě nového zpracování připravil i změnu v ději
Anna Faris | Warner Bros.
Na rozdíl od televizní verze Hříšného tance se Přes palubu podívá do kin a jelikož natáčení začne letos v květnu v kanadském Vancouveru, mohli bychom se jeho premiéry dočkat již příští rok.
remake-pres-palubu-si-krome-noveho-zpracovani-pripravil-i-zmenu-v-deji
Přes palubu z roku 1987.
Hlavními postavami původního filmu jsou milionářka Joanna Staytonová a tesař Dean Proffit. Znuděná a zhýralá Joanna cestuje se svým manželem Grantem na luxusní jachtě. Ačkoliv je bohatá, bez jakýchkoliv zábran připraví mladého truhláře Deana o jeho zaslouženou odměnu za odvedenou práci. Příležitost k pomstě se Deanovi naskytne velmi brzy. Joanna spadne v noci přes palubu luxusní jachty a ztratí paměť. Její manžel cítí šanci na svobodu a opustí ji. Dean chce své peníze zpět a tak se rozhodne, že Joannu přesvědčí, že on je jejím manželem a přivede ji do svého poněkud zchátralého domova, ať si zde svůj dluh odpracuje a pomůže mu se třemi syny.
remake-pres-palubu-si-krome-noveho-zpracovani-pripravil-i-zmenu-v-deji-1
Anna Faris a Eugenio Derbez. Dobrá komediální dvojka?
Oproti originálu dojde ale k prohození rolí. Přes palubu spadne bohatý playboy z Mexika v podání Eugenia Derbeze (Geostorm) a pracující svobodnou matku ztvární Anna Faris (Ztraceno v překladu, Diktátor). Autory scénáře a režiséry snímku jsou Rob Greenberg (Zataženo, občas trakaře) a Bob Fisher (Millerovi na tripu).
Přes palubu lidé milují, obnovit ho tedy znamená natočit snímek novým způsobem a pohrát si s příběhem,“ uvedl prezident studia MGM Jonathan Glickman. „Anna a Eugenio jsou úžasné komediální hvězdy, které tento příběh zmodernizují pro novou generaci diváků.“