26. týden-kinopremiéry: Pařba v Thajsku, romantika na Mauriciu a drama na burze

26. týden-kinopremiéry: Pařba v Thajsku, romantika na Mauriciu a drama na burze
Pařba v Pattayi aneb Liliputi, transsexuálové a opice.
Pařba v Pattayi
Pařba v Pattayi aneb Liliputi, transsexuálové a opice.
Prázdniny bychom si všichni měli náležitě užít. Ale v prvé řadě přežít! "Hodní hoši jdou do nebe, špatní kalí v Pattayi," komentuje distributor téma ujeté francouzské komedie Pařba v Pattayi, která se chce nápadně svézt na mohutné vlně úspěchu pařanské série. Může být opakovaný vtip ve francouzském podání stále ještě k smíchu? Podívejte se na upoutávku. A budete moudřejší. Nebo taky ne. 
Emilia Clarke, Sam Claflin
Než jsem tě poznala
Před čtyřmi roky zaznamenala v kinech nebývalý úspěch francouzská komedie Nedotknutelní (2011) pojednávající o vztahu bohatého muže na invalidním vozíku a jeho černošském asistentovi. Romantické drama Než jsem tě poznala téma tak trochu připomíná. Ona (Emilia Clarke) je chudá a upozaďovaná, on (Sam Claflin) nemohoucí a bohatý. V jistý moment se jejich životy protnou, prožijí pohádkovou dovolenou na ostrově Mauricius a nebudou stejné, jako předtím. Snímek je adaptací knižního bestselleru a dává tušit, že by mohlo jít o solidní romanticko-melancholickou podívanou nejen pro dámy, ale i jejich mužské protějšky. Tuzemské recenze najdete zde, RottenTomatoes prozatím dává lehce nadprůměrných 58 procent.
Jack O'Connell, George Clooney
Hra peněz
5 oscarových sošek a 11 nominací k tomu! To je vizitka režisérky a hlavních hereckých představitelů dramatu Hra peněz (v originále naléhavější "Money Monster"). Oč jde? Komentátor finančních zpráv (George Clooney) a producentka (Julia Roberts) se stanou rukojmími chlapíka (Jack O´Connell), který zkrachoval na burze. Nic moc originálního. Zajímavé nicméně je, že se divák na vše díky tak říkajíc "online" v přímém přenosu. A do toho Clooney s Roberts odhalují finanční konspiraci. Režíruje Jodie Foster. Tuzemští recenzenti dávají solidních 68 procent.
Jack O'Connell, George Clooney, Julia Roberts, Jodie Foster
Seznam všech červnových premiér najdete ZDE.
Seznam všech filmů v kinech podle % hodnocení uživatelů Kinobox.cz najdete ZDE.