Hra peněz

70%
Hra peněz

V napínavém thrilleru Hra peněz, jehož děj se odvíjí v reálném čase, se herecké hvězdy George Clooney a Julia Roberts objevují v rolích moderátora finančního televizního pořadu Leeho Gatese a jeho producentky Patty, kteří se ocitají ve velice výbušné situaci poté, co kontrolu nad studiem násilím převezme rozzlobený finančník, jenž přišel o veškerý svůj majetek (Jack O'Connell). V průběhu napínavého střetu, vysílaného televizí v přímém přenosu milionům diváků, jsou Lee a Patty nuceni pustit se do boje nejen s útočníkem samotným, ale také s časem, aby rozpletli záhadu konspirace, ukrývající se na pozadí současných frenetických a vysoce technizovaných globálních obchodních trhů. (Falcon)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Po snímku Pan Bobr jsem se opět dostal ke snímku od Jodie Foster a i tentokrát je to trefa do černého. Hra peněz má velmi silný příběh,který v divákovi dokáže vyvolat patřičné emoce. Nechybí zde napětí a Jodie i dobře buduje atmosféru. Charaktery hlavních postav jsou velmi dobře napsané a je jednoduché si k nim najít cestu a tím pádem vás snímek začne ještě více bavit,protože chcete,aby vše dobře dopadlo.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 421 bodů
8
Jodie Foster se opět posadila na režijní stoličku a natočila snímek jevící se jako docela běžný thriller o zoufalém člověku a rukojmím odehrávající se tentokrát v televizním studiu a točící se kolem světa financí, investování, zkrátka kolem burzy. Příběh je místy předvídatelný a není divu. Takovýchto snímků tu už bylo více než dost. Aby však příběh přeci jen nějak upoutal, má na bedrech některé úžasně soucitní momenty, realismus, a některé velké politické nahlédnutí do světa kde nyní žijeme. I my jsme neustále někde lákáni do investování, aby jsme se zajistili na stáří. Ale to je tak asi všechno. S vidinou peněz mnohý vynaloží značnou částku a stejně jako Kyle Budwell v tohoto příběhu však vzápětí o vše přijde. Kdo by pak neměl vztek. Zčásti ze života, zčásti ryze filmové drama, zčásti obyčejnost filmové tvorby. Napětím si nikdo kousat nehty sice nebude, ale hlavní je, že to má v sobě jistou myšlenku a varování.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Kdyby radši do kin pustili libovolný díl toho pořadu, který Clooney moderuje. Protože ta jeho show vypadala fakt zajímavě. Úvod filmu ještě taky, ale jakmile se rozdaly karty tak už jediná překvapivá věc na celém filmu byl proslov Kylovy přítelkyně.

Dodatečné informace

Původní název:
Money Monster (více)
  • USA Hra peněz
  • USA Money Monster
Premiéra v ČR:
30. 6. 2016
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
27 mil. USD
Tržby:
93,28 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Hra peněz je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch