Pařba v Pattayi

48%
Pařba v Pattayi

Francky a Krimo sní o odchodu z fádního života na sídlišti. Místo, kam touží jet, je notoricky známé plážové letovisko v thajské Pattayi. Chce-li se tam ale dostat člověk levně, potřebuje super nápad, jak vydělat peníze. O šílené nápady, jak je získat, které však ne vždy úplně vyšly, Franck s Krimem nikdy neměli nouzi… Rozhodnou se, že v Pattayi přihlásí svého kamaráda liliputa na mistrovství světa v thaiboxu liliputů. To ale ještě netuší, že to, co měla být vysněná dovolená, se najednou stává nejbláznivějším a nejnebezpečnějším dobrodružstvím jejich života. Thajsko, box, prosťáčci, orangutáni a liliputi – ztřeštěný mix, zaručující v kině neopakovatelný zážitek!

Všechny cesty vedou do Říma? Ta pravá vede jen do Pattayi! (Bohemia MP)




hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Nejlepší parodie na Kickboxera. Místy sice trapné a zbytečně nechutné, ale i po pár dnech po téhle šílenosti u mě prostě pořád převládá spíš spokojenost.
Yancl
Yancl
1 020 bodů
4.5
No jejda .. tohle byl zas jeden úlet, tentokrát z Francie. Stokrát viděná blbůstka v jiném kabátu, která si zakládá na ostřejším humoru a peprnějších scénách. Proč ne .. ale krom liliputů a hrstce vtipných scének nemá co moc nabídnout. Kdo si libuje v jednodušším humoru, je "Pattaya" klasickou jednohubkou na večer.
Bretislav
Bretislav
242 bodů
8
tahle americka komedie ma něco do sebe,rozhodne prvni polovina filmu nenudi,druha trochu tape,jakoby nebyly napady,ale od amiku to ujde

Dodatečné informace

Původní název:
Pattaya (více)
  • Francie Pařba v Pattayi
  • Francie Pattaya
Premiéra v ČR:
30. 6. 2016
Distributor:
Bohemia Motion Pictures
Země původu:
Francie
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
5,4 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění