Profilový obrázek

Orsi

906

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Sedmilhářky
    Sedmilhářky (2017)
    10
    Vše co se zprvu zdá jako malé problémy vás brzy přesvědčí, že ve skutečnosti tak malé nejsou. Příběh se nezapomíná důkladně věnovat všem postavám a jejich strastím. HBO stále dokáže nabídnout jedny z nejkvalitnějších seriálů. Práce s kamerou i soundtrackem byly fascinující.
    Hříšnice
    Hříšnice (2017)
    10
    Seriály za poslední léta dosahují neuvěřitelné kvality, The Sinner je toho důkazem. Scénář je až na pár nesrovnalostí opravdu precizní, kamera se soustředí na spoustu detailů a Jessica Biel se ukázala snad ve své nejlepší roli. Všechno to dohromady skvěle utíká a vy jen čekáte, jaké další temné vzpomínky se odkryjí.
    Blade: Trinity
    Blade: Trinity (2004)
    8
    Jsem zklamaný. Zklamaný hodnocením tohoto filmu. Třetí a poslední díl konečně konečně nabírá na svižnosti, působí přirozeněji a ztrácí béčkový vzhled předchozích dílů. Postavy jsou zajímavější a nenudí. Blade opět neohroženě zabíjí každého upíra, který mu stojí v cestě, nyní má ale po ruce dva schopné, pohledné pomocníky, kteří mu opět pomohou zachránit celý svět. Ano, je to velké klišé. Přesto mě tento díl nadchnul nejvíce.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci