Profilový obrázek

Daniel Binko

59

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Rakousko



    Ms. Marvel
    Ms. Marvel (2022)
    8
    Vtipné, jak si většina hejtrů neuvědomuje, pro koho je seriál určen. Až tu budu číst komentář patnáctileté holky z muslimské rodiny, zamyslím se nad jeho relevancí. Rozumbradové, kteří mají ptáka velkýho zhruba jako svoje IQ bez pochopení toho, co znamená slovo cílovka, se tu veskrze jen ztrapňují.
    Ahsoka
    Ahsoka (2023)
    4
    Nesympatické postavy, kterým není důvod fandit. Záporák má charisma jako sešlápnutá pet flaška a do toho pak nějaké tři čarodějnice co vyvolávají pomocí kouzel duchy a blbosti kolem, až jsem ve finále čekal, kdy zpoza šutru vykoukne Frodo Pytlík.
    Mladá dáma
    Mladá dáma (2024)
    5
    Kterak se mladá selka do královské rodiny provdala, aby tu rodinu mohla na konci zaživa upálit.
    O.K., tohle je trochu zjednodušené. Jde o poněkud drsnější pohádku s emancipačními prvky (rozuměj, všechny mužské postavy tu jsou vykresleny jako svině nebo retardovaní blbci). Nic proti tomu, ale film je to hodně průměrný.
    Btw.: V originále je drak samicí s ženským hlasem, což má ve scénáři opodstatnění, ovšem český dabing ze samice udělal zcela nepochopitelně samce, čehož mi smysl uniká.
    Nimona
    Nimona (2023)
    5
    Celkem koukatelná blbina. Spousta otřepaných vtípků, mezi kterýma se občas vyloupne vtipný moment. Hlavní hrdinka je celkem sympatická holka, její parťák rytíř naopak klasický naivní klaďák, který se ale dá snést. Trochu přeceňovaný film, nicméně o žádný průser se nejedná. Za mne průměr.
    Samozřejmě platí, že jestli je vám mezi sedmi a čtrnácti, v klidu přihoďte dva bodíky navrch. Jste cílovka a film vám dá to, co chcete. 👍

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci