terka-kolarikova

Terka Kolaříková

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Tenkrát v Hollywoodu
    Tenkrát v Hollywoodu (2019)
    8.5
    Není to opravdu snímek pro nenáročné diváky. K úplnému pochopení a jiste zapotřebí znát velkou část filmové historie, kterou neznám ani já. Jako i v jiných Tarantinových snímcích se prostě většina humoru váže na starší časy, starší filmy a situaci v Hollywoodu. Celý film je v celku poklidný a to větší překvapení je závěr, kdy jsem v kině nemohla dělat nic jiného než se náhlému obratu smát protože to je prostě celý Tarantino. Určitě ale doporučuji, je to něco úplně jiného než nabízí většina filmů vzniklých mimo takováto čisté autorská díla.
  2. Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
    Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)
    8
    I když už mi trochu u tohoto dílu připadá, že je tu vidět tzv. "Nastavování", stále je zde nějaká souvislost s předchozími epizodami. Co tenhle díl hodně oživuje a drží je řekla bych dost dobrý humor, který pramení především z "protikladu" či rivality dvou hlavních mužských postav. Otevřený konec opět nadhazuje dalšímu dílu, takže jsem zvědavá jestli se udrží alespoň taková příčka, jako v tomto díle, který dopadlo překvapivě dobře.
  3. Ad Astra
    Ad Astra (2019)
    8
    Film je velice zajímavý a poutavý. Ačkoliv jsem měla občas pocit, že je na mě film už docela dlouhý, příběh Vám nějak nedovolí odtrhnout oči od plátna. Vlastně se příběh stále někam posouvá a něco se v něm děje. Je zde mnoho odkazů, ať už týkajících se civilizace nebo osobních průběhů a problémů. Myslím, že po odchodu z kina budou ti více všímavý a přemýšlivý mít tento snímek ještě nějakou dobu v hlavě.