BaBuKirchner

Barbora Kirchner
250

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Lov
    Lov (2020)
    7
    Lov se nebere vůbec vážně a to se mi na něm líbí ze všeho nejvíce. Už v prvních minutách se stane přesně naopak vše co očekáváte a tak to mám ráda. Škoda jen,že i zbytek filmu se nesnaží více šokovat a jít proti směru. Každopádně Hillary Swank ve finále překvapila a i za to dávám bodík navíc.
    Joker
    Joker (2019)
    10
    Film roku 2019? Teď už vím,že ANO. Takto nějak si představuji komiksové snímky současnosti.Postavené na silném charakteru,který má koule jít proti zaběhnutým normám.Užila jsem si každou vteřinu filmu,každou scénu,každý tón. Joaquin geniální a Oscar zasloužený.
    Fantasy Island
    Fantasy Island (2020)
    1.5
    Adeptem na nejpříšernější horor roku se stává .. Fantasy Island. Tedy pokud to něco mohu nazývat hororem. Něco tak hloupého,naivního,nudného a špatného se jen tak nevidí. Herci se v tom do jednoho trápili a já se trápila s nimi, Blumhouse by měl možná trochu ubrat a začít se soustředit na kvalitu.
    Krvavá nevěsta
    Krvavá nevěsta (2019)
    2
    Docela velké zklamaní. Čekala jsem všechno,ale taková prasečina mne teda ani v koutu duše nenapadla. Napětí žádné,atmosféra na bodu nula a ten konec byl kapitola sama pro sebe. Musela jsem se přemlouvat,abych poprvé v životě neodešla z kina během promítání.
    Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
    Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)
    8
    Pokud zavřu obě oči a nad filmem nebudu přemýšlet,tak musím uznat,že tohle byl akční film jak se sluší a patří. Tolik akce,která byla jednak originální,ale také hlavně zábavná. Takto si představuji akční film pro 21 století. Už se těším na pokračování.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci