stejsky22

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Teorie tygra
    Teorie tygra (2016)
    8
    Docela povedený snímek, který místy přehnaně, no i přes to realisticky zobrazuje chování žen, které muže často sekýruje, omezuje a znepříjemňuje jim jejich život i přes to, že vpodstatě nic špatnýho nedělají. V snímku je zábavnou formou zobrazeno, jak se takovéhle chování dědí z generace na generaci, a jak s tím muži vypořádávají. Herecké výkony jsou výborné a k výkonu Jiřího Bartošky není vůbec co dodat.
  2. Deadpool
    Deadpool (2016)
    8
    tak trochu jinej x-man, vtípky, vtípky a zas vtípky. Některé jsou povedené další zas tak moc ne, no k roli deadpoola se vyloženě hodí. Je to mentálně narušný komixový hrdina, který zas až tak moc hrdinou není a být nechce. Celkově je to povedený snímek, který přináší konečně něco málo jiného, než přes kopírák vytvořeného komixového hrdinu.
  3. Příchozí
    Příchozí (2016)
    8.5
    Film se na první pohled zdá být příběhem o komunikaci mezi různými druhy, no ve výsledku je to příběh ženy, která si díky setkání s mimozemšťany osvojí komunikaci na další úrovni a především tedy o jejím životě. Velice zajímavě podáno, no pokud se dobře díváte, tak již od prostředka víte o co vlastně ve filmu jde.