Profilový obrázek

Janinna23

Jana Nitková
84

Milá maminka jednoho tříletého lumpa.

Ústecký, Litoměřice, Česká republika



    Fantastická zvířata a kde je najít
    Fantastická zvířata a kde je najít (2016)
    10
    Fantastická zvířata a proč na ně zajít? Protože jsou fakt fantastická, roztomilá a vsadím se, že nebudu jediná, kdo by chtěl mít některá z nich doma. Dalším dost dobrým důvodem, proč film vidět je Eddie. Pro mě je on sám nadpřirozenou postavou, takže sem zapadl naprosto neskutečně. Sice nechci porovnávat s Harrym, ale ono to nejde, protože při sledování se prostě ten onen božský pocit dostavil. Šimrání v břiše, husí kůže, slzy nadšení... vždyť to beztak znáte. Rowling nezklamala a já chci žít v její hlavě. :))
    LEGO® Batman film
    LEGO® Batman film (2017)
    3
    Film napsaný armádou lidí na Red Bullech. Gejzíry nápadů mrzačené "nedějem", který jakmile na moment zpomalí, začne obratem nudit. LEGO příběh byl reklamou chytrou. Batman už je jen reklamou značně vypočítavou. Seděl mi dabing, Batman ok. Ale hinak... škoda mluvit.
    Snowden
    Snowden (2016)
    10
    Film mne velice zaujal, se špičkovým hercem v čele. Co mne trochu mrzelo bylo zbylé obsazení rolí, které mi k postavám moc neseděly. Ale jinak byl film výborný, poutavý a měl by zaujmout každého diváka. A také nutí k zamyšlení - to spousta filmů dnešní doby bohužel postrádá.
    Harry Potter a Fénixův řád
    Harry Potter a Fénixův řád (2007)
    10
    Jeden z nejlepších dílů z celé ságy - herci v nejlepších letech a úžasný režisér. Škoda, že již nepokračují, ale v nejlepších se má přestat. Film byl součástí mého dětství, což bylo skvělé, být u zrodu něčeho tak úžasného.
    Doctor Strange
    Doctor Strange (2016)
    10
    Benedict Cumberbatch opět zazářil, jako vždy. Film byl příjemná oddechovka a velice jsem se bavili. Rozhodně doporučuji, stojí za to.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci