Profilový obrázek

poky.mn

Marta Novotná

Komentáře 4

Od nejnovějších
  1. Velká šestka
    Velká šestka (2014)
    8
    Zábavný film, u kterého bych, na rozdíl od mnoha jiných, opravdu viděla potenciál na pokračování. "Super schopnosti" jednotlivých členů party jsou vtipné, stejně jako to, jak se jednotlivě snaží s nimi sžívat. Zábavný film, u kterého bych, na rozdíl od mnoha jiných, opravdu viděla potenciál na pokračování. "Super schopnosti" jednotlivých členů party jsou vtipné, stejně jako to, jak se jednotlivě snaží s nimi sžívat
  2. Ledové království
    Ledové království (2013)
    6.5
    Mezi Disneyovkami spíše slabší kousek. Skvělý je sněhulák Olaf. Jeho radost a úžas nad vším je skoro nakažlivá. Rodinka trolů je také povedená, škoda, že dostali tak malí prostor. A plus jsou určitě i písničky, hlavně ústřední zpívaná Idinou Menzel. Zato vyústění zápletky za moc nestojí, nepřišlo mi to úplně logické. A záporák je k smíchu.
  3. Sin City - město hříchu
    Sin City - město hříchu (2005)
    9.5
    Užasný film, všechno do sebe zapadá, i ten nejmenší detail má význam. Už předloha je vynikající a kupodivu se převod na stříbrné plátno povedl. Včetně barevné stylizace, hereckých výkonů, režie... Jistě není pro každého, ale podle mě se může snímek s klidem zařadit mezi kultovní filmy. Škoda, že dvojka se tak moc nepovedla.
  4. Hobit: Bitva pěti armád
    Hobit: Bitva pěti armád (2014)
    6.5
    Bitva pěti armád mi jen potvrdila, čeho jsem se bála. Jacksonovo pojetí mi připadá jakoby si řekl: "Hurá, mám dost peněz na digitální triky, tak je nacpu úplně všude." Chvílemi tak film vypadá jako počítačová hra. Třeba hořící jezerní město je fakt směšné. Nebo Legolas a jeho skoky. Doufám, že v dalším filmu využije více realitu a méně modrého plátna.