Vít Komrzý

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Články 3

Čeští trikaři z firmy UPP nominováni na cenu Emmy!
Filmy15. 7. 2011
Čeští trikaři z firmy UPP nominováni na cenu Emmy!

České postprodukční studio Universal Production Partners (UPP) vyrobilo pro osmihodinový německo-kanadský televizní seriál Pilíře země (The Pillars of the Earth) víc než tisíc vizuálních efektů. A jejich práce nezůstala bez odezvy. Vít Komrzý a Viktor Muller byli v kategorii Outstanding Special Visual Effects nominováni na nejprestižnější televizní cenu na světě - cenu Emmy! Celkem byla televizní minisérie nominována v osmi kategoriích.

Digitálně opravenou Marketu Lazarovou uvedla Magda Vašáryová
Téma3. 7. 2011
Digitálně opravenou Marketu Lazarovou uvedla Magda Vašáryová

Někdejší slovenská herečka a současná poslankyně slovenského parlamentu Magda Vášáryová uvedla v Karlových Varech digitálně zrestaurovanou kopii filmu Marketa Lazarová. Světová premiéra obnovené verze snímku z roku 1967 je největším trhákem druhého festivalového dne.

Marketa Lazarová se vrátí ve Varech - digitalizovaná a restaurovaná!
Festivaly a ceny9. 5. 2011
Marketa Lazarová se vrátí ve Varech - digitalizovaná a restaurovaná!

"Rubikon byl překročen," hlásí prezident karlovarského filmového festivalu Jiří Bartoška. To, o čem se léta jen mluvilo, se pomalu ale jistě stává skutečností. Skvosty české kinematografie vstupují do procesu digitalizace. Dne 2. července 2011 se tak ve Velkém sále karlovarského Thermalu uskuteční světová premiéra digitálně restaurované kopie nejvýznamnějšího českého filmu - historického dramatu Marketa Lazarová režiséra Františka Vláčila!