Jakub Křen

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Jakub Křen
Jakub Křen

Talentovaný kameraman filmu Šťastná. Už při svých studiích na katedře kamery na FAMU vynikal svým mimořádným kameramanským rukopisem. Zajímá se o dokument, na němž se i v mnohých svých filmech režijně podílí. Režíroval dokumentární film "S Tátou Na Dálku" z cyklu Děti 50.let. Mezi další dokumenty, které ztvárnil patří spolupráce na Heřmanovi - cesta za snem, Ny Allesund, Orbis pictus, dokument o ELI Beamlines, natáčí dokument o Nákladovém nádraží Žižkov.

Pro své důmyslné zachycení záběru je i vyhledávaným kameramanem v oblasti reklamy - natočil hned několik videoklipů a reklam. Natáčel například pro společnosti jako IKEA, Garnier, Škoda a.s., Hilton, Krav Maga Global., ESF Evropské sociální fondy, vytvořil spoty pro Allivictus, spolupráce s Nydrle.net, Brainz.cz, Symbio digital, Buget pictures, Freeride.cz, jako kameraman dále spolupracoval na David Lachapelle in Prague - promo videu pro J & T banku. (http://www.filmstastna.cz)


Znáte z


Jakub Křen: Filmy a pořady 9