JFK

81%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Ombak_Penari
2 764 bodů
8
Rozsah snímku a především neskutečná nálož informací v dialozích, které často působí jako střelba z kulometu, nutí k absolutní pozornosti po celou dobu sledování. Což je především na začátku trochu problém a sám jsem raději jednou snímek odložil a počkal si na lepší chvíli pro soustředěné sledování. Nicméně vír událostí a sestavování skládačky případu stejně postupně absolutně pohltí a finální řeč Kevina Costnera v soudní síni je naprostou pastvou pro diváka a dokonalým vyvrcholením. Po tak dokonale podaném výkladu bych uvěřil ve spiknutí až do nebes, i kdybych Kennedyho zabil já sám.
miza
miza
2 336 bodů
8
Smutná historie amerických dějin.Propletenec záhad a tajemství o atentátu.Dokáží někdy zjistit opravdu pravdu o tom jak to vlastně bylo a kdo nese vinu na této justiční vraždě?Otevřené okno dějin USA.
Miller
Miller
2 220 bodů
10
Neuvěřitelnej film, ale trochu nevděčnej. Sám bych se profackoval za minulou recenzi, jelikož jsem film viděl jakožto někdo, kdo absolutně sežere všechno, co mu média nacpou. Pro lidi, kteří se sami snaží alespoň chvíli o tématu JFK něco načíst, a jsou ochotni si připustit, že ne každá oficiální verze je ta pravdivá, se ale film velice oplatí. Nejlepší scény: schůzka s panem X, závěrečný soud, scény s Garym Oldmanem.