Jezinky a bezinky

77%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 023 bodů
5
Tak tohle mě opravdu moc nebavilo. Taková normální rodinka po Americku, bláznivá až připitomělá komedie, celá rodina švihlá, vše je překotné a zmatečné. Spousta dialogů, ale vlastně se všichni hlavně přeřvávají a dominuje hlavně Cary Grant, který se mi vůbec nelíbil.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 290 bodů
8
Šílená fraška v tom nejlepším slova smyslu. Osobně nemusím Granta, ale jeho přehrávání (prý záměrné) je sympatický odklon od jeho obvyklého prkenného projevu.
Fingon
16 886 bodů
10
Tak tohle je tedy síla... Ještě nikdy jsem tak neřval smíchy jako u tohohle skvostu. Bravo... A ty ksichty Caryho Granta... VPŘÉÉÉD!
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
10
Mortimer Brewster do telefonu: ,,Haló, operátor? Slyšíte můj hlas? Vážně? Jste si jistý?“, pak zavěsí. ,,Dobře, pak tady vážně musím být.“ Jednu z nejlepších černých komediích všech dob Jezinky a bezinky natočil legendární Frank Capra již v roce 1944 a dodnes se u ní skvěle pobavíte. Jednu z hlášek z filmu jste si mohli přečíst již v začátku tohoto komentáže, ale film je podobných gagů plný. Ve snímku se objevuje řada hvězd, ale první housle hraje Cary Grant, který ve filmu neustále běhá, koulí očima, padá, křičí a přitom zůstává neodolatelným rošťákem. Ve skvělé černé komedii z nedávné doby Po přečtení spalte, kterou milovníkům černého humoru vřele doporučuji, se jeho herectvím evidentně inspiroval George Clooney.