Columbo

73%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8.5
Na Petera Falka (Columbo) nedám dopustit,naprosto nejlepší detektivní seriál.Vždy si našel cestičku aby vypátral vraha,"většinou" řeší případy bohatých lidí,kteří Columba podcení,když přijede s polorozpadlým starým autem,starým kabátem,rozcuchaným učesem a s polorozpadlým doutníkem v puse,ale pozor: pokud jde na večírek velký gentleman.A ještě to neustálé brnkání vrahových nervů když se 3x vrací,že na něco zapomněl.Na vyřešení případu vrahovy vše krásně dopodrobna a srozumitelně vysvětlí,že si dodnes trhá vlasy ve vězení.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Dnes již klasický seriál...
mancika66
mancika66
1 132 bodů
9.5
Peter Falk alias Columbo vo svojom pokrčenom baloniaku a cigarou pre mňa najlepší detektívny seriál . Asi nie je časť , ktorá by ma nezaujala .
tindersticks
tindersticks
783 bodů
8.5
Poručík Columbo ve svém Peaguotu 403 patří mezi klasické detektivy televizní zábavy. Díly se, s přestávkami, natáčely od roku 1971 do 2003 a Falk za ně dostal 4* Emmy a Zlatý Globus. Jeho postava má svůj styl - staré auto, lehce zmačkané, neladící oblek, pomalý, výrazově přihlouplý až autitický styl vyšetřování, plný omluv, protahovaných návštěv a jednoduchých otázek, který ovšem nezadržitelně směřuje k vyřešení případu. Nastavená struktura - téměř vždy vidíme nejprve vraždu a pak jen sledujeme pátrání, založené na detailech se může někomu omrzet..nebo si v něm múže divák lebedit. Columbo udělal z tohoho schématu někokrát úkrok stranou, vzhledem, chováním, vždy se ale nakonec vrátil zpět. Mám tenhle seriál rád, včetně všech těch opakovaných postupů , které dělají Columba Columbem..