Fantozzi ve škole

49%
Fantozzi ve škole
Fantozzi ve škole
Bláznivá komedie o tom, jak je nelehké učit se cizí jazyk, ale jak je příjemné vrátit se prostřednictvím školy do dětských let. Pojišťovnu, ve které pracuje Sergio Colombo, převezme britská společnost, a on je nucen naučit se anglicky... Místo dovolené ho čeká letní jazykový kurz.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Největší problém tohoto snímku tkví v jeho názvu,který je nepřesný a lživý. Postava Fantozziho v tomto snímku vůbec nevystupuje. Nejspíš distributor usoudil,že když je ve filmu Paolo Villaggio,tak se automaticky jedná o účetního. Tento snímek,ale jakoby vypadl z oka série o účetním. Humor je tu v podstatě stejný a i samotný Villaggio se snaží o typické Fantozziho gesta a výraz tváře. Není to sice žádný zázrak,ale snímek ani nenudí.
Fingon
16 886 bodů
8
Tento snímek nepatří do série o účetním Fantozzim (což se pozná už podle toho, že je o dvě třídy lepší), podezřívám českého distributora z toho, že jméno této figurky do přeloženého názvou použil jen pro to, aby film Paloa Villagia lépe prodal. Mám slabost pro "jazykové filmy," ve kterých se postavy učí cizí jazyk, pokud možno angličtinu, tenhle patří mezi ty lepší.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
nechápem prečo išiel tento film do distribúcie pod hore uvedeným názvom, keď s fantozzim nemá nič spoločné, no nič veď na názve až tak nezáleží. o čo teda ide? o veľmi slabú komédiu s mnohými hluchými miestami a pasážami, ktorá si pozornosť určite nezaslúži, lebo ide o zbytočnú stratu času, ktorý by ste mohli radšej venovať charitatívnej činnosti.

Dodatečné informace

Původní název:
Io no spik inglish (více)
  • Itálie Fantozzi ve škole
  • Itálie Io no spik inglish
  • Itálie Én no spik inglis
  • Itálie Fantozzi v škole
  • Itálie I Don't Speak English
  • Itálie Ja nespik ingliš alebo Fantozzi v škole
Premiéra v ČR:
1. 8. 1996
Země původu:
Itálie
Ocenění:
Žádná ocenění