Ricky Gervais: Armageddon

75%
Ricky Gervais: Armageddon
Plakát traileru
Ricky Gervais: Armageddon je stand-upové představení komika Rickyho Gervaise. Hlavním tématem jeho vtípků tentokrát budou umělá inteligence, politická korektnost, svatby, pohřby a konec lidstva.



RadimH
RadimH
1 009 bodů
9
Moje první celovečerní zkušenost Ricky Gervais a jeho pojetím stand-upu dopadla skvěle. Gervais pouráží koho může ale oceňuji, že nevykládá jen vtipy ale dává je do kontextu a celá show má přesah. Mnohokrát jsem se upřímně zasmál, skvělá show.
  • přesah
  • vtipné
  • drsné
Lupas888
Lupas888
881 bodů
8
Další Ricky Gervais. Já toho chlapa prostě miluju. Stand up comedy a černý humor je něco co mi opravdu dokonale sedí. MIluju to. NIcméně určitě jde cítit že tady Ricky táhá trochu kratší konec provazu. Není to nejlepší Gervais, ale přesto se mi moc líbil a je to přesně to co si pustím, když potřebuju vypnout a dokážu se vždy pořádně zasmát.
tindersticks
tindersticks
783 bodů
9
. Velká část Armagedonu jsou vlastně Gervaisovi politické názory podávané v komické zkratce za pomoci imitace, historek osekaných do gagů a komentářů k reálným situacím. Kromě jeho oblíbených temat (pedofilie) probírá i novější (critical race theory, migrace) - pro kritiky woke je to úlevná a zábavná hodinka. Gervaisovi prochází to, co by jiným neprošlo a tím důvodem je, myslím, charisma. Ostatně, i na předávání Globů se někteří lidé smějí trochu proti své vůli a jakoby v šoku. Jakoby je fakt, že zminovaná věc je komická překvapila, jakoby si to uvědomili az ted. Díky bohu za Rickyho.

Dodatečné informace

Původní název:
Ricky Gervais: Armageddon (více)
  • Velká Británie Ricky Gervais: Armageddon
Premiéra v ČR:
25. 12. 2023
Distributor:
Netflix
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch