Frasier

67%
Frasier
Frasier se vydává do jiného města, kde ho čekají nové výzvy, nové vztahy a jeden nebo dva staré sny, které si chce konečně splnit.




Pasadenka
Pasadenka
560 bodů
8
Frasier je zpět. Oblíbená postava dostává již třetí angažmá. Po Cheers jsme Frasiera mohly sledovat v 11 řadách, kde společně se svým osazenstvem utvořili jeden z nejikoništějších sitcomů vůbec. A vracíme se zpět do Bostonu.

Pro fanoušky si pak tvůrci připravili mnoho zrcadlení. Máme bar. Barmanku. Alkoholického kamaráda. Zároveň si užijeme potrefeného synovce, univerzitu a Frasier dostane prostor pro to, aby tentokrát on byl otcem, který žije se svým dospělým synem. A místo psa máme sousedku s kojencem (inu ne vše se musí zrcadlit, že ano :D).

S novým osazenstvem přichází nové kulisy. Frasier už není snob v obleku, leč bohatý snob v jeanech. :D Syn je hasičem a psychologie? Tak té se věnujeme také. :D

Dopadlo to hezky, nostalgicky. Seriál se hezky odkazuje na ducha původního Frasiera a funguje to. Uvidíme, zda bude mít série úspěch a dočkáme se několik řad, nebo diváci už nebudou mít chuť na tento druh humoru. Ale první série byla hezky nostalgická. :)

Dodatečné informace

Původní název:
Frasier (více)
  • USA Frasier
Premiéra v ČR:
3. 11. 2023
Distributor:
SkyShowtime
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch