Posedlost, láska a závist

55%
Posedlost, láska a závist
Zdá se, že William má vše, pohodlný život, manželku, děti a úspěšnou politickou kariéru, ale postrádá vášeň, kterou najde v náručí Anny, své budoucí snachy. Oba se snaží vše utajit, ale pravdy vždy vyplave na povrch a někdo bude velmi trpět...




Recenze: Posedlost, láska a závist

Kinobox.cz
40%

Minisérie Posedlost, láska a závist slibovala mnohé, ale nesplnila skoro nic. Namísto inovativních dějových linek s vynalézavými erotickými scénami dostáváme překombinované vyprávění, přepínající z tajemna do realističnosti, které nakonec spíš nudí a zklame. Nic z toho si publikum ani Richard Armitage v jedné z hlavních rolí nezaslouží.


Vanessa
126 bodů
2
CO TO KU*VA BYLO?! Začíná to dost zostra, žádný váhání, odmítání ani oťukávání se nekoná a jde se rovnou na věc. Z jedné strany to alespoň rychle odsejpá, ale z druhé strany to postrádá logiku a ztrácí na věrohodnosti. Anna má být asi něco jako femme fatale, kterou bych si představovala trochu jinak - nejen vzhledově. Hraje si to na 50 odstínů a Základní instinkt asi? Vlastně vůbec nevím co to má být. Hlavně že nezapomněli do příběhu zasadit lesbickou verzi Noaha Centinea. Ztráta času - naštěstí to má jen 4 krátké díly. Myslím, že kdyby se to rozpracovalo lépe, mohl to být fajn seriál pro dámy - něco na způsob Sex/Life (a jemu podobných seriálů) s nádechem tajemna jako v Behind Her Eyes (což jsou také spíše podprůměrné seriály, ale mají hlavu a patu).

Dodatečné informace

Původní název:
Obsession (více)
  • Velká Británie Posedlost, láska a závist
  • Velká Británie Obsession
  • Velká Británie Одержимість
Premiéra v ČR:
13. 4. 2023
Distributor:
Netflix
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch