Duben na Netflixu: Vrací se Power Rangers a Cesta svatojánských mušek se loučí

Duben na Netflixu: Vrací se Power Rangers a Cesta svatojánských mušek se loučí
Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always

2. dubna

Krigsseileren
Krigsseileren
71%
Norské válečné drama na motivy skutečných událostí. Alfred je obyčejný ženatý muž se třemi dětmi, který se živí prací na obchodní lodi. Jeho kolegou je kamarád z dětství, takže ačkoli jsou jejich dny únavné a naplněné tvrdou prací, nestěžují si. Jenže právě teď jsou někde uprostřed Atlantiku a propukla druhá světová válka. Námořníci se tak rázem ocitají neozbrojení v přední bojové linii a kolem krouží německé ponorky...
Krigsseileren | Mer Film

4. dubna

The Signing
The Signing
Nová hudební reality show, ve které jsou porotci ikony latinské hudby Rauw Alejandro, Yandel a Nicki Nicole.

5. dubna

Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now
Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now
74%
Hudební dokumentární film mapující příběh Lewise Capaldiho, a to od dospívání chlapce proslaveného virálním vystoupením až ke vzniku hudební hvězdy, která dosáhla na nominaci na Grammy.
Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now | Netfix

6. dubna

Ve při
Ve při
77%
Co všechno se může stát po incidentu na silnici? To se dozvíte díky dvojici hrdinů tohoto dramatického seriálu. Danny Cho není v životě zrovna úspěšný, na rozdíl od podnikatelky Amy Lau, která si žije pohodlným životem. Jejich spor ale pomalu nabírá na obrátkách a na povrch začínají vyplouvat mnohá tajemství...
Ve při
IRL: In Real Love
IRL: In Real Love
33%
Indická reality show, ve které se čtveřice lidí hledajících lásku pokouší uspět v reálném životě i na síti. Když se jim to podaří, čemu dají přednost? Skutečnému vztahu, nebo tomu online?
IRL: In Real Love | Netfix
O Menino Maluquinho
O Menino Maluquinho
Druhá řada brazilského animovaného seriálu pro děti. Hlavnímu hrdinovi desetiletému Maluquinhovi se opět honí hlavou mnoho lumpáren a musí do nich zapojit všechny ze svého okolí.
O Menino Maluquinho | Netfix

7. dubna

Chupa
Chupa
53%
Americký rodinný snímek. Alex je na návštěvě příbuzných v Mexiku a na dědečkově ranči potká nečekaného hosta – mládě mytického čupakabry. Aby ho zachránil, musí spojit síly se svým bratrancem a sestřenicí a vydat se na největší dobrodružství svého života.
Chupa
Ó, Belinda
Ó, Belinda
59%
Turecká filmová komedie. Mladá herečka Dilara přijme roli v televizní reklamě na šampon značky Belinda. Během jedné zkoušky se ale její život obrátí vzhůru nohama, když se jednotlivé části scénáře stanou skutečností...
Ó, Belinda
Kings of Mulberry Street: Let Love Reign
Kings of Mulberry Street: Let Love Reign
45%
Jihoafrická dobrodružná komedie. Ticky a Baboo se snaží zachránit babičku Chetty a zdá se, že jediným řešením je vydávat se za bollywoodské celebrity.
Kings of Mulberry Street: Let Love Reign
Hustší než voda
Hustší než voda
59%
Novinářka Fara má blízko k tomu, aby se jí naskytla životní příležitost v práci, jenže právě v této době vygradují problémy s bratrem a jeho drogovými obchody. Fara a její sestry se ze všech sil snaží ochránit bratra před rukou zákona, takže čím dál víc zabředávají do zločineckého podsvětí...
Hustší než voda | Netfix
Transatlantic
Transatlantic
65%
V roce 1940 přijel americký novinář Varian Fry do válkou zmítané Francie s třemi tisíci dolary v kapse a plánem, jak během několika týdnů zorganizovat útěk řady umělců a spisovatelů. Nakonec však zůstal přes rok, falšoval dokumenty, získával potřebné finance a pomáhal organizovat přechody přes Španělsko a Portugalsko. Díky jeho pomoci se podařilo zajistit bezpečný útěk pro více než dva tisíce lidí. 
Transatlantic | Netfix

8. dubna

Hladoví po úspěchu
Hladoví po úspěchu
70%
Aoy je něco přes dvacet a nedávno zdědila rodinnou restauraci ve staré čtvrti Bangkoku. Jednoho dne ale dostane pozvánku, aby restauraci opustila a připojila se k týmu Hunger, společenství nejvyhlášenějších thajských kuchařů pod vedením šéfkuchaře Paula. V novém prostředí poznává temnou stránku geniálního šéfkuchaře i špičkového potravinářského průmyslu.
Hladoví po úspěchu | Netfix

10. dubna

Cocomelon: Zpívánky a říkanky
Cocomelon: Zpívánky a říkanky
52%
Osmá řada animovaného seriálu pro předškolní děti, který jim s pomocí hlavních hrdinů a hrdinek a řady písniček pomůže s novými situacemi v životě, jako je příchod nového sourozence, pořizování domácího mazlíčka nebo učení se prvním písmenkům a jiným dovednostem.

12. dubna

American Manhunt: The Boston Marathon Bombing
American Manhunt: The Boston Marathon Bombing
76%
Kriminální dokumentární minisérie věnovaná bombovým útokům, ke kterým došlo během bostonského maratonu v roce 2013.
American Manhunt: The Boston Marathon Bombing | Netflix
Kryptonim: Polska
Kryptonim: Polska
54%
Polská komedie. Staszek je členem Sdružení radikální mládeže. Sám není radikál, ale příslušnost k nacionalistům mu dodává pocit důležitosti. Většina jejich vlasteneckých aktivit a akcí, které mají organizaci zajistit náležitou publicitu, však končí fiaskem a totální katastrofou. Při jedné z takových akcí se Staszek seznámí s mladou levicovou aktivistkou Polou a rozhodne před ní utajit svou příslušnost k SRM. Zamilovaný pár se brzy stane Romeem a Julií dvou protichůdných názorových táborů...
Kryptonim: Polska | Netfix
A Sogra Que Te Pariu
A Sogra Que Te Pariu
47%
Druhá řada brazilského sitcomu. Pandemie začala, a tak se Dona Isadir nerozpakuje a nastěhuje se do domu svého syna Carlose. Asi není třeba říkat, že soužití rodiny s babičkou nebude úplně snadné, zvlášť když se přidají i babiččiny kamarádky... 

13. dubna

Florida Man
Florida Man
69%
Édgar Ramírez se jako bývalý policista Mike Valentine v tomto seriálu pouští do nového případu. Přijíždí na rodnou Floridu, aby tu našel uprchlou přítelkyni jednoho mafiána. Zdá se, že to bude rychlá záležitost, ale opak je pravdou, navíc mu práci komplikují chyby z minulosti a dávno pohřbená rodinná tajemství, která začínají vyplouvat na povrch...
Florida Man
Posedlost, láska a závist
Posedlost, láska a závist
55%
Britský seriál. Zdá se, že William má vše, pohodlný život, manželku, děti a úspěšnou politickou kariéru, ale postrádá vášeň, kterou najde v náručí Anny, své budoucí snachy. Oba se snaží vše utajit, ale pravda vždy vyplave na povrch a někdo bude velmi trpět...
Posedlost, láska a závist
Mimi šéf: Zpátky v kolébce
Mimi šéf: Zpátky v kolébce
66%
Druhá řada animovaného seriálu. Mimišéf je zpět s novou misí na záchranu Baby Corpu.

14. dubna

Jevy
Jevy
49%
Španělský horor o trojici žen vyšetřujících paranormální jevy.
Jevy
Kwinmeikeo
Kwinmeikeo
74%
Jihokorejský seriál ze světa politiky. Hwang Do-Hee dosud úspěšně řešila všechny problémy mocného konglomerátu. Nyní se rozhodla, že z tvrdohlavé bojovnice za lidská práva Oh Kyung-Sook udělá novou starostku Soulu.
Kwinmeikeo | Netfix
Úlet středního věku
Úlet středního věku
58%
Mexická komedie. Čtveřice žen se konečně vydává na dlouho plánovaný výlet, jenže na cestě nejde nic podle plánu.
Úlet středního věku | Netfix
Poslední království: Sedm králů musí zemřít
Poslední království: Sedm králů musí zemřít
69%
Filmové pokračování historického seriálu Poslední království (2015). Krátce po smrti krále Edwarda se Uhtred z Bebbanburgu a jeho stoupenci vydávají napříč zničeným královstvím v naději, že se jim ho podaří sjednotit.
Poslední království: Sedm králů musí zemřít | Netfix

15. dubna

Dr. Chajungsook
Dr. Chajungsook
77%
Jihokorejský seriál o doktorce, která se ke své lékařské praxi vrací po dvaceti letech. Po absolvován íuniverzity se stala ženou v domácnosti a byla oporou svému manželovi, hlavnímu chirurgovi ve fakultní nemocnici. Jenže nyní se rozhodla, že opět nastoupí do práce, a pomalu se ukazuje, že manžel vedl pěkně dlouho dvojí život.

17. dubna

Oggy Oggy
Oggy Oggy
Druhá řada animovaného seriálu pro děti o dobrodružstvích malého roztomilého kotěte a jeho kamarádů.

18. dubna

Jak být za vodou
Jak být za vodou
65%
Americká reality show. Finanční expert Ramit Sethi pracuje s lidmi napříč Spojenými státy, ve snaze jim získat bohatství.
Jak být za vodou | Netfix
Nejdelší rande
Nejdelší rande
62%
Americký dokument. Když se Matt a Khani dali dohromady na Hinge, přeskočila jiskra. Naprosto spontánně se rozhodli, že na třetí rande spolu odletí do Costa Ricy, jenže přesně v tu dobu se svět kvůli pandemii uzavřel a jejich neplánovaně prodloužený pobyt byl tím nejdůslednějším testem, zda se k sobě hodí.
Nejdelší rande

19. dubna

Šimpanzí říše
Šimpanzí říše
83%
Přírodopisný dokument. V ugandském lese Ngogo žije nejpočetnější šimpanzí společnost na světě. Vědci je sledovali posledních dvacet pět let a byli svědky vytváření jejich sociální, politické i rodinné struktury. Dokážou uzavírat spojenectví, budovat důvěru, starat se jeden o druhého, ale také neustále bojovat o nadřazenost.
Šimpanzí říše | Netfix
Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always
Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always
57%
Speciál k 30. výročí seriálu Strážci vesmíru (1993). Poté, co byla zabita Trini, jsou opět do akce povolaní všichni původní strážci, aby Ritě Repulse zabránili vrátit se v čase a zbavit se jich ještě předtím, než se jimi stali.
Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always

20. dubna

Ex odvykačka
Ex odvykačka
Indonéský sitcom. Pětice mladých lidí se snaží překonat rozchod a vzájemným sdílením zkušeností utvoří velmi netradiční terapeutickou skupinu.
Diplomatické vztahy
Diplomatické vztahy
76%
Vlivem mezinárodní krize diplomatka Kate Wyler nastoupí na vysoce postavené místo, na které se nehodí, a rázem je ohrožená nejen její rodina, ale i ženina politická budoucnost.
Když láska zuby vycení
Když láska zuby vycení
68%
Indický fantasy seriál o upírce Rumi, která se zamilovala do lidského zubaře. Jak se k tomu asi postaví jejich okolí?
Když láska zuby vycení

21. dubna

Turistický průvodce láskou
Turistický průvodce láskou
58%
Romantická komedie. Amanda má čerstvě po nečekaném rozchodu, a tak se rozhodne, že změní prostředí. Jako manažerka cestování se dobrovolně přihlásí na cestu do Vietnamu, aby pronikla do místní turistiky. Je jí přidělený průvodce Sinh, se kterým zažívá dobrodružství i romantiku. Společně se nakonec rozhodnou, že si vytvoří vlastní cestu za poznáním skutečného života a povahy Vietnamu a opustí známé turistické trasy...
Turistický průvodce láskou | Netfix
V sevření
V sevření
53%
Turecký thriller. Aby se vyhnuli skandálu, odjeli manželé z Istanbulu a hodlají začít nový život na pobřeží Egejského moře, jenže místní jsou rozhodnutí se jich zbavit.
V sevření | Netfix
Manželství po indicku
Manželství po indicku
64%
Třetí řada indické reality show věnované domluveným sňatkům.
Zas a znova
Zas a znova
56%
Švédská romantická komedie. Amelie slaví své čtyřicáté narozeniny a přeje si jediné, vrátit se do doby, kdy jí bylo osmnáct. Přání se jí vyplní a přenese ji do roku 2002, jenže původní nadšení vystřídá rozčarování, když zjistí, že stále dokonala prožívá jen své osmnácté narozeniny.
Zas a znova | Netfix
Surové diamanty
Surové diamanty
68%
Belgický kriminální seriál o ortodoxní židovské rodině žijící v diamantové čtvrti belgických Antverp, centru obchodu s diamanty, které toto město proslavily po celém světě.
Eden vás vítá
Eden vás vítá
60%
Druhá řada napínavého španělského seriálu. Rebélie propukla v boj o svobodu, ale Astrid má už nyní v hlavně plán na Nový Eden.

22. dubna

Vědátorka Ada Twistová
Vědátorka Ada Twistová
64%
Čtvrtá řada animovaného seriálu o malé zvídané vědkyni, díky které se toho děti mnoho naučí a třeba si zkusí i nějaké pokusy.

26. dubna

Hudba lásky
Hudba lásky
76%
Argentinský seriál na motivy života rockového muzikanta Fita Páeze.
Hudba lásky | Netfix
Nabbeun eomma
Nabbeun eomma
85%
Jihokorejský seriál. Young-Soon je svobodná matka vlastnící prasečí farmu. Celý život byla na syna Kang-Hoa tvrdá, aby nebyl jako ona a měl lepší život. A to se jí splnilo, syn se jí sice časem odcizil, ale nyní je úspěšným, i když citově chladným žalobcem. Jednoho dne ho však potká nehoda, po které ztratí paměť a začne se chovat jako dítě, které samozřejmě zamíří k mámě domů. Změní se tím jejich vztah? A jaký vliv na to bude mít Kang-Hoova srdečná kamarádka z dětství Mi-Joo, která tu stále žije?
Nabbeun eomma | jTBC
Zpátky do práce
Zpátky do práce
77%
Sedmá řada kanadského komediálního seriálu o návratu z rodičovské do běžného pracovního života, který není ani zdaleka tak snadný jako před dětmi...

27. dubna

Cesta svatojánských mušek
Cesta svatojánských mušek
77%
Druhá část závěrečné řady dramatického seriálu. Příběh kamarádek Kate a Tully začal v roce 1974 a jejich přátelství teď čeká poslední kapitola, která ukáže, zda jejich pouto vydrží...
Sharkdog
Sharkdog
55%
Třetí řada dětského animovaného seriálu. Desetiletý Max a jeho nejlepší kamarád Sharkdog, věčně hladový žralokopes, zažívají každodenní dobrodružství, kdy po nich často zůstává naprostý chaos.
Sweet Tooth: Chlapec s parožím
Sweet Tooth: Chlapec s parožím
74%
Druhá řada fantasy seriálu. Po událostech z první série, ve kterém Gus a jemu podobní hledali odpovědi na své otázky, se toho příliš nezměnilo. Navíc Guse a ostatní míšence vězní generál Abbot...
Zdravotní sestra
Zdravotní sestra
70%
Dánský kriminální seriál podle skutečných událostí. V březnu roku 2015 brzy ráno zazvonil dánské policii telefon a zdravotní sestra oznámila, že jedna z jejích kolegyň zabíjí pacienty a že to bude pokračovat. Policie tak rozjíždí rozsáhlé vyšetřování, které nemá obdoby. Několik dalších kolegů potvrzuje, že ženu podezřívali již několik let. Proč dosud nikdo nepromluvil a kde jsou důkazy?
Zdravotní sestra

28. dubna

AKA
AKA
65%
Francouzský akční film. Tajný agent má za úkol infiltrovat se do zločinecké organizace, jeho úkol je však v ohrožení, když se sblíží se synem bosse.
AKA | Netfix
Goldin: Království artefaktů
Goldin: Království artefaktů
66%
Nová americká reality show z aukčních síní.
Kdo dělá vlny
Kdo dělá vlny
82%
Tchajwanské politické drama o pracovnících volební kampaně, jejichž morálka je podrobována těžké zkoušce během tvrdé politické hry.

Kinolog: Rocky bez Stalloneho není, co býval. Jaké jsou typické chyby boxerských filmů

Třetí díl série Creed, která navazuje na šestidílnou ságu Rocky, se už musí obejít bez Sylvestera Stalloneho. Důvodem ale není hercův věk. Třetí díl Creeda nicméně odkazuje silně k Rockymu III.