Krakenteena Ruby

62%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Destoroyah
Destoroyah
3 626 bodů
6
Ruby Gillman som ako animák vôbec neočakával a bolo mi úprimne jedno ako dopadne len ked to bolo už na streamovacích službách tak som si to skúsil pozrieť. Úprimne poviem že som väčšinou trpel. Animák sa snaží do celkom malého filmu dať všetko možné a vo výsledku to je len ďalší obyčajný a trocha divný film pre najmladšiu generáciu. Proti týmto filmom nič nemám len sa mi zdá že čím dlhšie sa vytvárajú tým viac sú trápnejšie a dobrý humor tak nehrá veľmi veľkú rolu. HODNOTENIE: 6/10
JaraSlama
JaraSlama
2 062 bodů
5
Jeden z největších finančních neúspěchů tohoto roku, způsobený nedostatečným marketingem a faktem, že o tom vážně většina lidí až do poslední chvíle nevěděla. Dreamworks si po úžasné dvojce Kocoura v botách šáhlo trochu na dno. Tím samozřejmě nemyslím kvalitativní dno, ale finanční dno. Co se týče samotného snímku, tak zde dostáváme krásně zpracovaný zážitek pro děti, jenž má své chybičky. Coming of age story je příliš jednoduše zpracovaná a snaha o nějaký velkolepý podmořský konflikt mezi krakeny a mořskými pannami bych si také dokázal představit lépe. Nakonec jde v celku o dosti zaměnitelný animák, který ale neurazí.
HezkyHusky
HezkyHusky
150 bodů
7
Krakenteena Ruby bych ohodnotil solidními 7 z 10. Vyprávění bylo poutavé a postavy dobře propracované, ale našlo se pár dějových děr, které ubíraly na celkovém zážitku. Celkově vzato, dobré čtení!
lionelkorzar
lionelkorzar
59 bodů
7
Dobrý film s dobrými akčními scénami. A užil jsem si zvláště tréninkovou sekvenci. Musím říci, že hudba byla poměrně otravná, ale asi jsem málo zoomer. Prostě je to celkem dobrý film nic extra, ale jinak zábavné.
  • postavy
  • příběh
  • hudba
  • trochu klišé