Jen na skok

59%
Jen na skok
Plakát traileru
Rebelující mladý graffiti umělec, který se zaměřuje na domy bohaté smetánky, ale objeví šokující tajemství, které ho zavede na cestu ohrožující jeho samotného i jeho nejbližší.


Scénář:

xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
4
Byl by to průměrný film s nedotaženým potenciálem a pár dobrými nápady, kdyby to tak šíleně nezkazil konec. Bez spoilerů se to nedá vysvětlit bohužel.
Enon
Enon
1 096 bodů
8
Upřímně nechápu takto nízké hodnocení. Film to není dokonalý, ani nadprůměrný ale zaslouží si například 75% a ne sotva 60. Hodina a půl byla skvělá a napínavá. V každé scéně kde sem očekával klišé se rázem stalo něco něco jiného, bylo to celkem osvěžující. Postavy byly také skvělé, měli motivaci, věřili ste jim a nedělali hloupá rozhodnutí. Pak ale přišlo závěrečných 20 minut, kde se toho stalo až moc věcí, z čehož většina byla absolutně nepodstatná jak pro příběh tak pro diváka. Zakončení bylo takové nijaké ale nejednalo se o nic strašného, jen jsem očekával vzhledem ke kvalitnímu zbytku trochu víc. Netflixu se tento film povedl, aspoň podle mého názoru. Jsou zde i dost dobře vidět peníze, které se do toho vložili, tudíž ano, skvělá práce.

Dodatečné informace

Původní název:
Jen na skok (více)
  • USA Jen na skok
Premiéra v ČR:
1. 9. 2022
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch