Stopy Járy Cimrmana

AI
69%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Komentáře a recenze 2

Dle relevance
i
iDNES.cz
55%

Na principu vlastivědných vycházek propojených postavou národního velikána stojí premiérový cyklus Stopy Járy Cimrmana, který ve středu začíná na ČT1. Slibný záměr se však rozpouští v běžném modelu toulek. Smyšlený génius Jára Cimrman už dávno překročil stěny divadla, které nese jeho jméno. Fanoušci si jej přivlastnili a jak tvůrci seriálu opakovaně zdůrazňují, projekt vznikl právě zásluhou Cimrmanových ctitelů, takříkajíc zdola.

Kinobox.cz
80%

Stopy Járy Cimrmana představují „doplňkové učivo“ pro znalce díla tohoto českého velikána. Jeho stopy vedou po celé České republice a jeho vliv je nezměrný. Vždyť kdo jiný měl tak úžasné nápady jako vybudovat přenosnou osobní rozhlednu, nejvýše položený maják na světě nebo vytvořit píchačky, které dokázaly měřit, s jakým úsilím zaměstnanec pracoval?