Wednesday

81%

Komentáře a recenze 43

Dle počtu bodů
Bartal
Bartal
49 bodů
7
V pohodě seriál řekl bych pro osoby starší 13 let.
Sakypaky10
Sakypaky10
47 bodů
9
Příspěvek obsahuje spoiler!
Matouš
Matouš
46 bodů
5
Nemám moc co říct, prostě obyčejný story, nezajímavý a nic moc. Neurazí ani nenachtne. A opovažte se to nazývat novým Harry Potterem. Ten hipe si to nezasloužilo
stiffy
stiffy
39 bodů
9
Wednesday se povedla. Jenna, ktere ze zacatku moc lidi neverilo, to totalne rozsekala. Az tak moc, ze zborila i socialni site a kazda mlada pipka chce byt jako ona. Netrpelive ocekavam druhou sezonu.
elektro
elektro
12 bodů
0
nuda nezajímavý
daniela08
daniela08
6 bodů
8
Wednesday, nová Burtonova hrdinka. Wednesday je problematická a morbidní dcera z Addamsovy rodiny. Po veškerých problémech přechází na novou školu Nevermore, tato škola je specifická tím, že se v ní nacházejí upíři, sirény, vlkodlaci a všechny možné nadpřirozené bytosti, které jsou vyřazeny z běžné společnosti. Seriál je dílem autora Tima Burtona (Mrtvá nevěsta), a díky tomu je jako vždy temný, zajímavý, napínavý a plný záhad. Wednesday se dostala na školu zrovna ve chvíli kdy se v místních lesích objevují velmi zohavené mrtvoly a díky jejím velmi rozvinutým detektivním schopnostem se rovnou pouští do řešení záhadného případu. Doporučila bych tento seriál shlédnout už jen kvůli skvělému hereckému výkonu Jenny Ortegy. V seriálu se setkáváme s láskou, nenávistí, násilím, krutostí i přátelstvím.
mašíinka tomáš
6 bodů
10
velice dobrý film velice doporučuji je hodně o přemýšlení proč nějaké situace nastaly a proč nějaké ne velice mně zaujala rodina wednesday třeba návnady na ryby nebo třeba povaha wednesday a také mýsto kde byla škola postavena a proč ji ten člověk postavyl a také tam bylo velké pouto s klukem z kavárn.
kral_brambor_lidi
kral_brambor_lidi
4 bodů
9
Seriál, který mě naprosto zaháčkoval a dokázal jsem ho bez problémů shlédnout během víkendu. Prodali to naprosto skvěle !
kikinka2011
kikinka2011
3 bodů
10
Příspěvek obsahuje spoiler!