Milostná past

65%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 299 bodů
2
Milostná past vlivem seznamování přes internet v době vánočních svátků. No, tak to tímto znamená, že se v podstatě jedná o vánoční film pojednávající milostnou etudu o splnění svých snů. A ty se přece plní jedině o vánocích. Jedná se o produkci Netflixu, což znamená typický netflixovský rasový kodex. Ten je samozřejmě zachován, jen kupodivu byla porušena vlastní pravidla. A tak netflixovsky typické černošské obyvatelstvo bylo zaměněno za Asiaty, takže míchání ras je nyní v krapet odlišné režii. Příběh je jednoduchý jak facka. Podání inzerátu na seznámení, následuje odpověď, cesta za oním dotyčným a ejhle, on je to někdo jiný. On se jen za někoho jiného vydával. Ale no tak, vážně nikoho nenapadne co bude dál a jak to nakonec všechno skončí? ´Tvrdá láska´ v tom nejměkčím podání zářící úsměvy od ucha k uchu přeplněné romantických klišé, rozjařenosti, úcty a pokory. No jo. prostě vánoce, kde se mají všichni rádi a uctívají tradice, i kdyby se Santa Claus dostal do karantény kvůli pozitivnímu testu na Covid-19. Je to film svou atmosférou v podstatě stejný, jaké se vyráběly v produkci televizního kanálu Hallmark a tím je o tomto snímku už skutečně řečeno vše.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Romantické filmy kde se dají dohromady lidé, kteří jsou tak odlišní je už zkrátka klišé. Přidejte k tomu Vánoční tématiku a klišé se několika znásobuje. I přes to všechno. Je to odpočinková jednohubka a online seznamka tomu dává feeling aktuálního randění ve světě.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Příjemný překvapení musím říct. Ačkoliv je to klasickej scénář kterej všichni moc dobře známe já se bavil. Možná je to i tím, že jsem se v posledních letech úspěšně a záměrně vyhýbal romantickým komediím. Z Love Hard jsem sice necítil originalitu, ale fajn Vánoční atmosféru a pár fakt vtipných momentů. Trailer jsem neviděl a jsem rád, že jsem do toho šel s nulovým očekáváním. V podstatě bych film doporučil všem, kdo mají rádi takový to klasický trapno u pečení vánočního cukroví :-)))
Edward
Edward
2 481 bodů
6
6/10