Večírek

34%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Rok 2021 je za námi a tak už můžu dělat shrnutí nejlepší a nejhorších filmů roku. No a Večírek patří k nejhorším filmům minulého roku. Jedná se totiž o čistý produkt Michala Suchánka, který je patrný hlavně v humoru, který podle hodnocení nesedí zřejmě skoro nikomu. Přesto že nám naservíroval šestici hlavních hrdinů, tak zaujmout dokáže jen Karel Roden, který je prostě pan herec a i z toho velkého nic vytěžil maximum.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
5.5
Režie a scénář: Michal Suchánek... a je to znát.. humor pro něj typický a k tomu parta skvělých herců i neherců. Scénář je nedotažený a vlastně je nijaký. Jirka Langmajer s Markem Taclíkem v rolích, které mají nahrané, jako málokdo a sedí jim to. Nela Boudová v roli jednodušší srdečné holky také dobrá a Táňa Dyková ukázala své herecké umění až v podnapilém stavu :) Správná blbost, mě to neurazilo..
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
0
Celovečerní režijní debut žijící legendy televizní zábavy, od kterého si po právu slibujete. že by mohlo jít o něco víc. Castingově velmi zdařilé a jde o jednu z tradičních hereckých kombinací, které několikrát do roka přináší naprosto spotřební komedie. Jenže tady přece jen čekáte více, nevěříte, že by se Karel Roden, ta opěvovaná "hollywoodská megastar" upsala nějaké volovině. Ale on opravdu zradil a spoluúčastní se na téhle smutné maškarádě. S největší vážností natočen film úplně o ničem. Celý večírek je tak vtipný, asi jako když vám spadne telefon do záchodu, možná by jste se i na poprvé zasmáli, ale ten fór už jste viděli tolikrát a navíc, když se to stane vám tak už to není taková prdel. Je mi trapně, ten scénář je děsnej. Buď je to o ničem, anebo o nechápete, co za exoty to sledujete. Jediné, co aspoň není úplně marná volovina je očekávání, kdo že teda je ten prasopes, ale i tohle scénář vůbec nezvládne.. Nenávidím to a ještě víc mě štve, že je spasil Netflix a práva odkoupil.. V tomhle jste se dost možná měli všichni udávit! 5%
avenis
avenis
8 151 bodů
5
Vynechám to, co se mi nelíbilo a co mě nudilo. Vypíchnu, co mě pobavilo. Pár dobrých fórů. Opilá Vilhelmová v autobuse. Celkem odvážné (na dnešní dobu) shrnutí, co všechno se nesmí, aby se člověk dostal do nebe, kde se to taky nesmí. A to je vše. Ale oceňuju pokus Michala Suchánka. Ať si to každý zkusí.
Riverdon
Riverdon
7 393 bodů
4.5
Dyková i Roden zajiskří, občas se zasmějete, ale jinak jde o sled pospojovaných gagů suchánkovského a občas vulgárního humoru začínajícího režiséra a scénaristy.
mojmir.sedlacek
6 033 bodů
2
Sprostý a hrubý humor, který bohužel není vtipný a nedává ani žádný smysl. To je hlavní deviza strnulé konverzačky, u níž není problémem jen divadelní původ, nýbrž i všechno ostatní. Více zde.
Enon
Enon
1 096 bodů
0
Můžete mi vysvětlit jak tohle muže někdo považovat za komedii? Nezasmál sem se ani jednou, čemuž pomohli hlavně dlouhé, HLOUPÉ, smysl nedávající a absolutně bezvýznamné dialogy. Příběh nemá hlavu ani patu, defacto zde žádný neexistuje. Herci, ty radši ani nebudu zmiňovat, protože ani jeden nestojí za řeč. Reálně můžu říct, že se jedná o hodinové úplné nic. Vůbec sem do teďka nepochopil, proč měl Michal Suchánek potřebu tohle natočit. Ať si zůstane hercem a vtipným moderátorem, rozhodně mu to jde víc než režírování. 2%
Hradec1
3 bodů
1
Větší hovadinu jsem dlouho neviděl. V ČR už nikdo neumí natočit opravdovou komedii. Za naši filmovou tvorbu, to jsou vyhozené peníze.
  • 10%