Poslední bohatýr: Kořen zla

66%
Poslední bohatýr: Kořen zla
V Bělohoří panuje mír a pokoj. Zlo bylo poraženo a Ivan se raduje ze své zasloužené slávy. Je obklopený svojí rodinou, přáteli a i malými zázraky z moderního světa, které mu pomáhají vést pohodlný život. Když se ale starobylé zlo probudí a existence magického světa je v ohrožení, Ivan se opět musí spojit se svými starými přáteli a vydat se na dlouhou a náročnou cestu až za konec známého světa, aby našli způsob, jak porazit nepřítele a navrátit tak mír do Bělohoří. (O2)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Pokračování ruského dobrodružného snímku Poslední bohatýr se nese ve zcela totožném duchu jako první díl. Tvůrci si nejspíš řekli, že když něco funguje tak proč to měnit. Čeká nás tak opět dobrodružná jízda plná nástrah a akce. Fantasy svět stvořený pro tyto filmy mě dost baví a rád bych se do něj vrátil i potřetí. Je škoda, že u nás je snímek skoro neznámý, protože rozhodně stojí za vidění. V rámci dobrodružných fantasy filmů posledních let patří k těm lepším.
ZaS
ZaS
632 bodů
9
Kombinace ruských pohádek a moderního světa si zjevně našla svoje diváky a tak se dočkala druhého pokračování. Princip zůstává - nikdy nekončící boj dobra se zlem, kde každý používá své metody; Finist sílu a odvahu, Ivan moderní triky. Mám dojem, že trochu ubylo humoru a přibylo odkazů na současnou ruskou kulturu. Překvapivá je opět spoluúčast Disney, která se ale projevila jen úvodním "zámeckým" logem (vylepšeným o typicky ruskou chaloupku na muří nožce) a jednou narážkou na feminismus. Ostatně nijak zvlášť podařenou.

Dodatečné informace

Původní název:
Poslednij bogatyr: Koreň zla (více)
  • Rusko Poslední bohatýr: Kořen zla
  • Rusko Poslednij bogatyr: Koreň zla
Země původu:
Rusko
Rozpočet:
8,4 mil. USD
Tržby:
27,66 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Poslední bohatýr: Kořen zla


Podobné


Předplatná

Powered byJustWatch