Adidas versus Puma

71%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Adidas versus Puma aneb souboj bratrů Dasslerů. Každý zná značku Adidas a Puma ,ale jen málo kdo ví co se za nimi všechno skrývá, čím vším si musely projít a co vlastně tyto ikonické jména znamenají. Tento snímek vám dá na většinu těchto otázek uspokojivé odpovědi. Některé věci zde jsou brány jen okrajově a nebo nejsou vůbec vysvětleny. Na druhou stranu by film musel mít tak o hodinu více. V rámci všech kompromisů se jedná o velmi zdařilý biografický snímek, který by si neměl nechat ujít žádný fanda těchto dvou značek.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7.5
Známý příběh dvou bratrů.. jsem rád, že se ho povedlo důstojné zpracovat. Nenásilná forma, pěkná dobová atmosféra, pěkné výkony herců v hlavních rolích. Filmu se vlastně nedá nic vytknout, ale nenabízí nic bombastického. Hlavní je, že se na něj hezky dívalo. 75%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Pro mě dost informativní, ikdyž tohle je zase ten připad, kdy článek na wiki vydá za celý film. Pořádné tempo to nabere až ke konci, kdy se bratři fakt rozejdou, do té doby to zas takové terno není.
kknk2
kknk2
2 949 bodů
7
O vývoji těchto značek jsem nic moc nevěděla, takže bych řekla, že byl tento snímek přínosný. Celkem záživný děj, který má zachytit 30 let kariéry bratrů Dasslerů, je doplněn vizuální kvalitou a zajímavou hudbou. Herci vám přímo stárnou před očima, aniž by se děj nějak výrazněji posunul, občas některé okolnosti jsou prostě smeteny ze stolu, proto film má docela otevřený konec.