Patrick

64%
Patrick
Plakát traileru
Patrick je synem majitele nudistického kempu. Do chvíle, než se mu ztratí kladivo, je jeho život uspořádaný stejně přehledně jako jeho úzkostlivě uklizená dílna. Chybějící nářadí ale spustí řetězec událostí, které nejen že poznamenají Patricka samotného, ale také odhalí pravou podstatu obyvatel kempu, kteří na sobě sice nemají nic, ale i tak toho skrývají mnoho. Jeho staré jistoty mizí a mladý muž je nucen najít sebejistotu, kterou nikdy dříve nepotřeboval. Svěží tragikomedie belgického režiséra Tima Mielantse nás zavádí do světa, kde domácí zavařeniny, obytné vozy a šum lesa tvoří rekvizity existenciálního hledání vlastní důstojnosti, kterou můžete najít i v případě, že je vám nošení kalhot zcela cizí. (MFF Karlovy Vary)


Scénář:

petr-hnyk
1 542 bodů
4
Výborný námět, zajímavé prostředí, skvěle vykreslené postavičky - spoustu dobrého potenciálu, aby byl divák zvědavý, co se bude dít. A ono se bohužel nestane vůbec nic. Dvě hvězdičky za několik vtipných scén.
naineko
naineko
1 532 bodů
10
Kde je moje kladivo? Příjemné poohlednutí za dávnými léty. Vymazlené scény a záběry. Až neuvěřitelně neskutečný humor. A k tomu Jemaine.

Dodatečné informace

Původní název:
De Patrick (více)
  • Belgie Patrick
  • Belgie De Patrick
Premiéra v ČR:
12. 4. 2024
Distributor:
Canal+
Země původu:
Belgie
Rozpočet:
2,5 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění