Hodný holky

76%

Zajímavosti 4

  • Kathleen Rose Perkins hrála Beth Boland v nevysílaném pilotním díle, ale nahradila ji Christina Hendricks. Jenna Bans řekla magazínu The Hollywood Reporter: "Abych řekla pravdu, postava se dramaticky změnila z Kathleen na Christinu. Miluji Kathleen, Epizody jsou můj oblíbený seriál a byli jsme tak nadšení, že jsme ji získali. Ale ta postava je úplně jiná. Christinina verze Beth je víc srovnaná, je víc upjatá, potlačená, efektivnější a řídí svůj život s takovou tou maniakální efektivitou. A verze Kathleen byla trochu víc roztěkaná a chaotická. To byla naprosto přesně ta postava, pro kterou jsme Kathleen najali, a ona ji skvěle ztvárnila. Ale z různých tvůrčích důvodů jsme postavu posunuli jiným směrem, a tak se to celé zvrtlo."
  • Je to poprvé, co Mae Whitmanová hraje dospělou postavu od začátku televizního seriálu, v minulosti v seriálech jako Parenthood hrála teenagery, kteří se později na konci seriálu proměnili v dospělé.
  • V 10. epizodě 2. série se Annie zmíní, že se "vždycky dostala jen k hnědým ptákům". Mae Whitmanová hrála v seriálu Přátelé skautku, která byla hnědým ptákem a Ross jí omylem zlomil nohu.
  • Ruby Hillová pije stále ze stejného hrnku na kávu, na kterém je namalován nápis "Teta Ruby". Beth Bolandová pije vždy z hrnku s nápisem "I'd Rather Be Crafting", což je také název první epizody druhé série.