Čelisti

83%

Komentáře a recenze 38

Dle počtu bodů
Kašpárek
Kašpárek
507 bodů
8
Skvělá hudba. Hrozně mrazí při scénách z útoku nelítostného predátora. To napětí by se zde dalo krájet. Ukazuje se zde Spielbergův um. Snímek, který se po právu stal legendou.
Kubys Fencl
329 bodů
10
Steven Spielberg...toto jméno si kinematografie dokonale zapamatuje. Přestože rozpočet filmu není obrovský...lze udělat naprosto bezchybný film jako tento.
HezkyHusky
HezkyHusky
150 bodů
10
Čelisti jsou klasické mistrovské dílo ve světě kinematografie a naprosto souhlasím s vaším hodnocením 10/10! Je to nadčasový thriller, který vás nikdy nepřestane držet na okraji vašeho sedadla. Takový ikonický film, který bude mít vždy zvláštní místo v mém srdci.
Eradancz
100 bodů
9.5
Tenhle film je jeden z mych oblibenych Na tu dobu hodne dobre efekty. V nekterych zaberech ale slo poznat ze zralok je mechanicky. Docela me prekvapilo ze skoro cela druha pulka film.u je o chyceni tedy spis zabiti toho zraloka. A hlavne skvele soundtrack jestli se to tak pise.
SICK_BREED
SICK_BREED
73 bodů
10
Znáte ten pocit, když zjistíte, že už nikdo nedokážete plavat v moři v hloubce větší jak 30 centimetrů? Tak přesně ten mám od doby kdy sem se jako malej capart podíval na čelisti. A to není nadsázka, to je smutnej fakt. Ale pochopitelnej, protože pokud něco čelisti opravdu kvalitně jitří, tak je to hrůza z otevřené nekonečné vody.
DarkrayCZ
30 bodů
10
Za mě nejlepší Spielbergův film. Ikdyž v dnešní době už může působit trochu zastarale. Lepší film který se odehrává kolem nějákého zvířete není. Trojice hlavních hrdinů perfektní. Obvzláště postava Quinta je vážne skvělá a výborně zahraná. Navíc k tomu všemu hraje úžasná a dnes již legendární hudba.
patrikpecenak
patrikpecenak
18 bodů
10
Páradní hororový film o žralokovi
  • Dobrý příběh