Sedm sestřiček

52%
Když se místo očekávaného syna narodila osmá holčička, byla to pro tatínka pohroma. A tak sedm sestřiček na nic nečekalo a vydalo se do světa. Nejstarší Fanynka si během toho putování užila své. Ze všeho nejdřív totiž musela naučit sestřičky poslušnosti, pořádku, nebojácnosti i laskavosti. A protože byla ze všech nejšikovnější i nejhezčí, právě ji si vybral princ za ženu.



Pete69
Pete69
30 053 bodů
5.5
Krátká roztomilá pohádková taškařice. Pavel Trávníček i Dagmar Havlová předvedli pěkný výkon, který přesně zapadá do veselé pohádky. Příběh je to však obyčejný, stejně jako celá pohádka. Dobrá jednohubka k odpočinku po obědě, která nezaskočí v krku, ale velký zážitek také nepřinese.
Fingon
16 886 bodů
8
Je úžasné, co se dá udělat s malým rozpočtem. Jistě, je to natáčené ve studiu a je to hodně znát, ale tahle pohádka stojí především na vtipném scénáři a hereckých výkonech. Zvláště zábavné je sledovat utíkací sekvence před otáčivými kulisami, které jako by vypadly z grotesky desátých let, nebo to, že drtivá většina záběrů je v polocelcích (hlavně že květináče, ve kterých jsou umístěné stromky, které čas od času ubíhají před herci, nejsou vidět, to už by pak bylo dost špatné:-)

Dodatečné informace

Původní název:
Sedm sestřiček (více)
  • Československo Sedm sestřiček
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění