Co je vám, doktore?

68%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Krásně Svěrákovsky napsané. A ikdyž někdy mohl trošku víc přitlačit na pilu, tak se mi ten příběh o stárnoucím milovníkovi přírody, který si netyká s "moderní dobou" a najde spřízněnou duši v podobě mladé a krásné sousedky dost líbil. 7/10
Fingon
16 886 bodů
6
Cesta z města před patnácti lety...
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Tohle je zřejmě jeden z nejlepších domácích filmů 80. let. Není to žádná plytká komedie ani agitka, ale nadčasový film se slušnými hereckými výkony.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Klasická česká komedie.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8
Ještě že jsme toho Svěráka měli, protože jinak bychom byli ochuzeni o tak nádherně pravdivé a bez debat fantastické filmy, které v sobě krom odreagování skrývají nadčasovost a místy přehlíženou genialitu. Svěrák nikdy nebyl herec velkých formátů, ale ty role, co si napsal na míru, byli nejen skvělé, ale hlavně k němu sedli a tady to není výjimkou. Když k tomu připočtete skvělé hlášky, příjemně dávkovaná moudra a hlavně přesah, které jeho filmy mají, tak se tady jako u jiných jeho filmů budete i tady náležitě bavit. Jedinou vadou na kráse mi přijde až příliš okatá ruční kamera, která se k tomuto filmu moc nehodí a trochu mě to vytrhávalo z atmosféry.