Planeta oceán

73%
Planeta oceán
Planeta oceán
Film režisérů Yanna Arthus-Bertranda, Michaela Pitiota a týmu podmořských kameramanů ze všech koutů světa vznikl ve spolupráci se společností OMEGA a za vědecké podpory Tara Expeditions. Snímek odhaluje tajemství některých z největších záhad přírody a zdůrazňuje důležitost harmonického soužití lidstva a oceánů. Planeta oceán slouží jako připomínka existence pouta mezi člověkem a přírodou, stejně jako povinnosti lidstva chránit a respektovat naši planetu. Yann Arthus-Bertrand, velvyslanec dobré vůle pro program životníh o prostředí při OSN, představil film hlavám světových velmocí na konferenci v Riu v červnu 2012.



Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
2
Asi nejhorší dokument, ktrej jsem kdy viděl. Kdyť pořád jen brečel! Byl to hnus. " Udělejte z 1% chráněnýho oceánu 20%, bude to žůžo a každej z vás to dokáže" a další SRAČKY. Nebo mě pobavilo "Zabíjíme sardinky a proto umřeme až je všechny vyzabíjíme" Božínku co budeme dělat? Už jsem strachy posranej. Chápu třeba globální oteplování,ale stejně, co nám je do toho? Oukej za dalších 100 let se země oteplý o nějakejch dalších 5 stupňů. A koho to kurva zajímá, když už budu dávno po smrti? Tohle je vážně zbytečnej dokument pro zelený človíčky co se hned vydaj zachraňovat oceán tim, že nebudou jezdit autem a přestanou žrát sardinky. TLESKÁM třeba nějakou dutou hlavu přesvědčíte, ale pro mě to byla sračka. 1* za pár hezkejch záběrů, toť vše.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
10
Naprosto úchvatný a zároveň velmi znepokující film. Po shlédnutí jsem si začal uvědomovat všechno to akutně hrozící riziko, k tomu také byl film natočen. Splnil naprosto účel a doufám, že dokáže přesvědčit na té konferenci hlavy států, že se jedná o bezprostřední ohrožení, a že je potřeba zakročit!!!

Dodatečné informace

Původní název:
Planet Ocean (více)
  • Francie Planeta oceán
  • Francie Planet Ocean
  • Francie Az óceáni bolygó
  • Francie Planeta Oceano
  • Francie Planète Océan
  • Francie Планета-океан
Země původu:
Francie, Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění