Máme rádi Česko

45%
Máme rádi Česko
Plakát traileru
Prima family přichystala velkolepou zábavnou show Máme rádi Česko, která prověří nejen znalosti diváků, ale především vědomosti hvězdných soutěžících z řad celebrit. Večerem bude provázet populární a ostřílený moderátor Libor Bouček. Sekundovat mu budou dva „kapitáni" v čele svých družstev složených vždy ze tří známých hvězdných osobností. Členové týmů se budou střídat, ale kapitáni zůstanou ve všech dílech stejní. Prvním bude oblíbený herec, moderátor a multiinstrumentalista Jakub Prachař. Druhého kapitánského postu se ujme muž s nevídaným přehledem, úspěšný skladatel a textař, frontman kapely Tři sestry, zkrátka muž mnoha tváří – Lou Fanánek Hagen! Hvězdní soutěžící z řad našich oblíbených celebrit budou prověřeni ze znalostí týkajících se všeho, co je české, od notoricky známých věcí až po ty záludnější, ovšem neméně zajímavé! Jak moc jsou osobnosti z herecké branže, baviči, moderátoři, sportovci, adeptky soutěže krásy, hudebníci, tedy populární tváře českého showbusinessu Česka znalí? To uvidíme v show Máme rádi Česko! (oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4
Nenáročné a odpočinkové. Jakožto člověk co má rád Česko, tak mi tento pořad nijak nevadí a i když ho vyloženě nevyhledávám, tak se nebráním jeho sledování. V první řadě jde stále o show kde jsou všichni zbytečně afektování, ale to k tomuto formátu zřejmě patří. Jak by to vypadalo kdyby tam kapitáni týmu jen tak suše stáli. Kvalita dílu se odvíjí i od hostů, kteří se v díle objeví. Za mne je to ve výsledku 40%.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
7
Kombinace show a vědomostní soutěže, ve které se objevují výhradně české "celebrity". Člověk se nejen pobaví, ale i něco dozví. Chápu, že docela ostrá soutěživost a svérázný přidrzlý humor aktuální dvojice Prachař-Kotek nemusí být každému po chuti. Já se občas podívám rád.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 175 bodů
0
Tak tohle je stupidita všech stupidit..90minutoveho pořadu, se tam polovinu všichni protlemej, jak skupina retardu, radujíci se z toho že vyšlo sluníčko... Bouček, totálně neadekvátní moderátor,nejlépe vzít do tzv. Týmu herce a zpěváky o kterých 20 let nikdo neslyšel, a vlastně vás překvapí že ještě zijou.. A to stádo, které tleska na povel,a směje se všemu, je opravdu na pováženou.. Tento pořad reprezentuje debilitu ceskych televizních diváků. Totální nekoukatelny odpad

Dodatečné informace

Původní název:
Máme rádi Česko (více)
  • Česká republika Máme rádi Česko
Distributor:
Prima+
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Předplatná

Powered byJustWatch