Heavy Trip

73%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Tohle bylo ... no vlastně skvělý! Tahle jízda byla nesmírně pozitivní a hlavně zábavná. Po celý film jde cítit,že ho natočil někdo kdo má blízko k tomuto hudebnímu žánru. Jedná se sice o klasickou zápletku kde se banda outsiderů snaží prorazit,ale díky výbornému castingu a příjemnému humoru se z Hevi Reissu může stát kultovní záležitost,kterou si hlavně fandové Black Metalu budou rádi pouštět znovu a znovu.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
5
Za mě ne. Moc se mi to nelíbilo, ale film má i humorné pasáže a má celkem spád. Parta metaláků v parukách, na mě to prostě nepůsobilo ani legračně. Toto by neměl nikdy vidět skalní metalák, nebo by prohodil láhev od piva obrazovkou :) Vlastně se může podívat na závěrečných 5 minut, to by přežít mohl..
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Určitě to nebylo špatné, ale těch skoro 80 tady je pro mě celkem zahadou. V první třetině asi nejvíc bavilo, jak se zpěvák zamotával do svých lží, a poslední zase rozsekala příjezdem na koncert. Jinak ale na mě až moc velká šílenost.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
prijemne i ked obcas zbytocne hrubozrne (az by som povedal ze taka troskovina). herci su sympataci a hudba je slusna a je tam i par vtipov na ktorych som sa zasmial nahlas (prechod hranica a zamena identity za teroristov)...
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
9.5
Takže jsem si dnes po více jak dvou letech znovu pustil tuhle šílenou komedii. A musím dát takřka 100 % hodnocení. Dobrá začátek není zrovna na maximum, ale od vloupání na policejní stanici pro "promo" fotky se to stává smrtící záležitostí. Postavy jsou šílený (viz. Xytrax) anebo úplně ujetý. A jednotka "Delta" je vrchol. Úžasný zážitek nejen po filmové stránce. Hudba je taky topová. Od těch dvou šílenců co tohle režírovali bych rád viděl něco dalšího celovečerního. Děkuji mockrát předem.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Neskutečná prdel s cool momenty. Na Finsko milé překvapení a já, jakožto fanda metalu, jsem se královsky pobavil a někdy si to dám určitě znovu.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Heavy trip je taková rodinná komedie, kterou by většina rodin vypnulo po prvním songu. Tento film je dělán s láskou k tomu nejtvrdšímu metalu. Film se pomalu rozjíždí a pak hrozně rychle skončí, ale ten pocit po skončení filmu je naprosto úžasnej. Hrozně feels good film a ten debilní úsměv z mojí tváře ještě nějakou tu minutu nesundám.
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
10
Takový obyčejný film o kapele, hrající Symphonic post-apocalyptic reindeer-grinding Christ-abusing extreme war pagan Fennoscandian metal...a teď vážně, ten film má neskutečný koule a už dlouho jsem se takhle nezasmála
  • hudba
  • obsazení
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
8
Tohle video, a víc vědět nepotřebujete.
Perna182
Perna182
2 015 bodů
10
Černá, metalová černá komedie o finské black metalové kapele, která sice nehrála nikde jinde než ve vlastním sklepě, ale sní o tom, že vystoupí na Norském festivalu. Základní děj není nic převratného. Kapela se snaží prorazit, k tomu zpěvák zamilovaný do prodavačky z květinářství, o kterou usiluje i místní popová hvězda. A co by udělalo větší dojem než vystoupení na největším festivalu v zemi? Takže stačí vymyslet název kapely, nahrát song a jede se na trip na fesťák. To se ale lehko řekne, protože to co se stane mezitím vás úplně rozseká smíchy. Pokud máte k metalové hudbě blízko a máte rádi i tento druh humoru, budete se válet smíchy. Budete i smíchy brečet. Pro nemetalové fanoušky to bude asi slabší, neboť budou ochuzeni o některé vtipy, gagy a narážky. I tak je zde ale plno černého humoru, střídající humor suchý přízemní. Takže si film i tak užije každý. Já, jako metalista, musím dát plný počet.