Trench 11

49%
Trench 11
Plakát traileru
První světová se blíží k závěru - mocnosti Dohody přešly do protiútoku a po císařské armádě zůstalo několik suvenýrů. Jedním z nich je nějaká zvláštní stavba ukrytá v podzemí, nacházející se momentálně na území nikoho. Malá jednotka vojáků (Britové + Američané + Kanaďan) se ji vydá prozkoumat, protože rozvědka si myslí, že tam probíhal jakýsi přísně tajný výzkum. Bunkr však nedá spát ani Němcům, ti sem vyšlou jednotku, která má stopy po výzkumu zahladit. Navíc jsou zde i obyvatelé bunkru, kterým je úplně jedno, jaké národnosti jsou vojáci nacházející se v podzemí.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Trench 11 jsem si dal jako takový předkrm před podobně laděným Overlordem. Recenze jsou různorodé,ale já osobně bych se přiklonil k těm pozitivnějším. Bunkr v podzemí slouží jako parádní kulisa a hodně se povedl i casting jednotky vojáků. Nechybí pár klasických klišé a zkratek ve scénáři,ale nemůžu chtít všechno. Atmosféra je hutná a jen škoda,že nebylo více gore a krve. Bylo zde pár slušných záběrů,ale bylo jich prostě málo. Celkem slušně jsem se bavil a myslím,že na 60% to bylo v pohodě.
Pas
Pas
6 225 bodů
2
Kombinace snímků Bitva-o-hill-60 s Bunkr-smrti v kulisách konce I. světové války. Televizní zpracování se vším všudy, prostá dějová linie v řadě různých žánrových klišé bez momentu překvapení a nějakého tvůrčího charizmatu.Akční pojetí v podstatě absentuje s hororem to má pramálo společného a thriller je tomu na míle vzdálený.Víceméně sledujeme válečné drama s nějakým poselstvím o nesmyslnosti války, jakož i o tom , že není potřeba mnoho aby se z člověka stal promitivní organismus .Rozebírat scénář nemá smysl,stejně tak jeho logické lapsy. Pokud jste fandy stísněných prostorů a vojenské řehole, pak se na tenhle film dá podívat .Nic , co by stálo za delší zapamatování, nebo snad vyzdvižení tam však není a tak rychle zapadne do podrůměru tvorby na toto téma.

Dodatečné informace

Původní název:
Trench 11 (více)
  • Kanada Trench 11
  • Kanada The Trench
Země původu:
Kanada
Ocenění:
Žádná ocenění