Královské Vánoce

66%
Královské Vánoce
Královské Vánoce
Emily Taylorová je jedinou dcerou proslulého krejčovského mistra z Philadelphie. Sama je šikovnou švadlenou, hrdou na své řemeslo. Životní sílu jí dodává i velká láska k sympatickému Leo Jamesovi z Evropy. Blíží se Vánoce a on jí odhalí svou skutečnou identitu, je princ a dědic trůnu v malém evropském království Cordino. Pozve ji na svátky k nim domů, aby ji představil své královské rodině. Královna Isadora však o Emily nechce ani slyšet. Tvrdí, že se Leo jako člen královské rodiny nemůže oženit s ženou, která nemá šlechtický původ. Královna před Vánocemi pozve do paláce Leovu bývalou přítelkyni Natashu, vévodkyni z Warrenu. Doufá, že přítomnost mladé šlechtičny vyvede z míry nejen Lea, ale i skromnou Emily, která se v cizím světě necítí dobře a jasně si uvědomuje, že do vznešené královské rodiny nepatří. Do Štědrého dne zbývá už jen několik hodin a Emily si není jistá, zda její velká láska k Leovi vydrží tuto náročnou zkoušku. (TV Nova)

martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
6
No jo, no. Je to taková růžová pohádka ze současnosti o tom, jak se princ nedalekého království zamiloval do obyčejné švadlenky. Královna samozřejmě vzniklému vztahu nepřeje a k tomu je tu ještě princova bývalka mající na něj stále zálusk. Romantický příběh se nese v tý největší jednoduchosti a klišé. Ale to už u červené knihovny tak povětšinou bývá. Vše se odehrává v době blížících se vánoc, ale to jakoby nebylo podstatné. Tady jde o trnitou cestu ku spokojenosti a naplnění lásky.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
5.5
Královský chlapík se na studiích zamiluje do prosté děvy a doveze ji na Vánoce ukázat své královské matince (Jane Seymour v celkem roztomilé záporné roli, i když v Austenlandu měla charakter postavy dost podobný a bavila mě víc), ta s tím přirozeně není nadšením bez sebe a pokouší se oživit jeho vztah s mnohem vhodnější šlechtičnou. Červená knihovna a klišé jak hrom, ale tak jsou ty Vánoce a při vánočním úklidu domácnosti člověk snese z obrazovky ledacos:-)

Dodatečné informace

Původní název:
Královské Vánoce (více)
  • USA Královské Vánoce
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění