Pomsta

61%
Pomsta

NIKDY neberte milenku na pánskou jízdu! Obzvlášť, pokud se chcete věnovat lovu… Tři samolibé frajírky čeká pěkně brutální lekce chování.

Bohatí milující tatínkové od rodin se jako každý rok sejdou uprostřed pouště, aby posílili své mužství a vybili stres pořádným lovem. Tentokrát si ale jeden z nich přiveze milenku, neuvěřitelně sexy „lolitu“, o níž se rychle začnou zajímat i ostatní… Věci se vymknou kontrole a oni nechají umírající dívku uprostřed pouště… Té se však podaří sebrat poslední síly a chlapský výlet se změní na nemilosrdný lov… (Bohemia MP)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Recenze jsou k pomstě poměrně přísné a tak jsem se docela bál,abych se u snímku nenudil a nemlátil se do hlavy,že jsem se do jeho sledování vůbec pustil. Je třeba si rovnou na začátek přiznat,že snímek je hodně průměrný,ale z toho průměru mu pomáhá sexy Matilda Anna Ingrid Lutz a její pozadí. Navíc gore je velmi dobrý a některé scény jsou správně nechutné a krvavé. Například scéna se sklem. To je pořádný humáč. Celkově bych však snímek doporučil na nějaké víkendové odpoledne,nebo večer. Na kino je to prostě velmi slabé.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Pro přiznivce I Spit on Your Grave a podobných ženských odplat je tohle další trefa do černého. Smrti jsou dost libové, hlavní hrdinka fakt hot (jo, taky mi hned na mysl přistala Lara). Navíc pár scén už teď kultovka (tetovačka s orlem, psychedelic stavy po šílené indianské droze atd...)
lamps
lamps
15 156 bodů
6
V jednotlivostech nápadité a stylové, jako celek uchvátané a bez jediné scény, která by diváka zasáhla citelněji než pouze svým eye-candy potenciálem. Přechod mezi úvodním sexy videoklipem a eRkovým revenge thrillerem je scénáristicky odfláklý a nedotažený a hrozně tu schází vyšší míra naturalismu, která by udělala alespoň z druhé poloviny mnohem bolestivější zážitek (chvílemi jsem se musel kvůli přepálenému herectví záporáků v napínavých či násilných scénách spíše smát). Na druhou stranu právě neotřelá forma a chladná elektronická hudba dělají z každé minutky filmu sympatickou béčkovou zábavu - společně s labilním záporákem s vizáží Eliho Wallacha a samozřejmě s kočičkou Matildou, které bych podobné role sypal dvakrát do roka - kvůli ní by museli role násilníků přijmout snad i Harvey Weinstein s Kevinem Spaceym :D

Dodatečné informace

Původní název:
Revenge (více)
  • Francie Pomsta
  • Francie Revenge
Premiéra v ČR:
3. 5. 2018
Distributor:
Bohemia Motion Pictures
Země původu:
Francie
Přístupnost:
18+
Rozpočet:
2,9 mil. USD
Tržby:
0,69 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Pomsta je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch