Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

68%

Komentáře a recenze 51

Dle počtu bodů
F.N.
F.N.
63 bodů
8
Rychle a zběsile spin off Hobbs a Shaw (2019) je dobrý jsou tady nějaké postavy třeba rodina Shaw Deckard Shaw, jeho máma a Hattie Shaw (mladší sestra) a Dwayne Johnson je v roli Luka Hobbse a film je docela dobrý ale není tady Luke Evans jako postava Owen Shaw
kikina732
22 bodů
7.5
za mě nejlepší z celé série. Osobně mi vůbec nechybí Diesel ani většina hrdinů z předešlých dílů. Některé scény jsou sice předvídatelné a přehnané, ale filmu to vůbec neublíží, děj krásně plyne a vůbec vám nepřijde že trvá kolem dvou hodin. Navíc je ze Stathama i Johnsona cítit, že si tuhle oddechovku opravdu užili a hrát spolu je neskutečně baví. Doporučuju všem fanouškům akčních stříleček.
terka-kolarikova
21 bodů
8
I když už mi trochu u tohoto dílu připadá, že je tu vidět tzv. "Nastavování", stále je zde nějaká souvislost s předchozími epizodami. Co tenhle díl hodně oživuje a drží je řekla bych dost dobrý humor, který pramení především z "protikladu" či rivality dvou hlavních mužských postav. Otevřený konec opět nadhazuje dalšímu dílu, takže jsem zvědavá jestli se udrží alespoň taková příčka, jako v tomto díle, který dopadlo překvapivě dobře.