Sea of Thieves

67%

Komentáře a recenze 10

Dle relevance
C
85%

Mojim cieľom je momentálne sa dostať na rank takzvanej legendy pirátov, čím by som si sprístupnil akúsi zátoku najskúsenejším a zároveň otvoril nové cestičky k pokladom. Toto všetko je samozrejme otázka času a trpezlivosti.

Z
80%

Sea of Thieves je hrou, na kterou jsme se dlouho těšili. Ti, co sledovali informační videa od samého začátku, dostanou přesně to, co očekávali. Pro hráče nedotknuté PR propagací se může dostavit zklamání. Nejedná se totiž o akční titul, ale o hraní si na dobrodruhy, a to holt nemusí sednou každému.

A
75%

Osobně bych s koupí kvůli absenci hutnějšího endgame obsahu chvíli počkal na to, až tvůrci odhalí většinu svých karet, jež prozatím zůstávají skryty. Tato recenze byla napsána na PC verzi.

X
70%

Ve své podstatě tvůrci dodali, co slíbili. Velký, otevřený pirátský svět s několika funkčními mechanismy, který je okouzlující, nespravedlivý, lstivý a stvořený pro souboje dychtivých posádek.

B
65%

Pokud tedy máte parťáky a máte rádi pirátskou tématiku, může být tahle hra pro vás velkou zábavou. Jinak ne, obsahu je v ní málo.

b
60%

Samotné plachtění na lodi je super, o tom žádná. Brázdit krásné moře je zážitek. Budete napínat plachty, abyste chytili správný vítr, zatloukat díry, když narazíte do skalisek nebo vás napadnou. A budete vylévat mořskou vodu z podpalubí, když tam bude zatékat.

K
60%

Sea of Thieves je asi dokonalou ukázkou toho, jak zabít slibný koncept. Hra je pustá, prázdná. Úkoly se po krátkém čase stanou repetivními a neodměňujícími. Kosmetické předměty jsou jen na okrasu, hra postrádá nějaký hlubší smysl.

K
50%

Když poprvé vyjedete na moře a před vámi budou nádherné vlny a v dálce uvidíte třeba západ slunce, budete si připadat jako v sedmém nebi. Nedlouho poté ale začnete odhalovat řadu nedostatků, od mizerného obsahu po nezáživný soubojový systém, nulový postup, spoustu bugů až po celou řadu špatných rozhodnutí v designu hry.