Sněžná past

55%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Průměrné béčko,které se bohužel nedokázalo opřít o dvě herecká velká jména. Jason Momoa i Stephen Lang si zde odkroutili to své povinné,ale nepřidali ani o trochu navíc. Akční scény jsou spíše průměrné (bez nápadu) a díky příšerným speciálním efektům vypadá snímek až příliš levně. Scénář navíc nevlastní žádný prvek originality a tak opět sledujeme boj dvou mužů proti nebezpečným drogovým dealerům. Pro mne osobně ztráta k času ke které se už nejspíš nevrátím.
Pete69
Pete69
30 053 bodů
5
Drogový dealeři zachovají do srubu kam zrovna po dlouhé době přijede majitel a strhne se trapný souboj o život plný nesmyslů a laciných scén. Nechybí malá dcerka, která se tátovi vpašuje do auta, asi aby děj zahrál více na city.. nepovedlo se.. typické béčko bez nápadu.. podobný příběh v různých mutacích mnohokrát viděn.. Film mě na druhou stranu ničím vyloženě nepobouřil .. 50%
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Dost dlouho trvá než se vůbec něco začne dít, Lang těžce nevyužitý..navíc akce dost zmatená (závěrečný skok s pastí na medvědy to jenom potvrdil)'
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 015 bodů
3.5
"Sněžná past", jak zní název tohoto filmu v češtině, je nejdříve zajímavý film a slibuje víc, než později nabídne. Čím je delší, tím víc nudí. Nakonec je z toho jakási drsná honička ve sněhu, která postrádá logiku a spád. Podprůměrný "béčkový" film, který nezaslouží nějaký důkladnější rozbor. Navíc hlavní představitel Jason Momoa nepůsobí zrovna příliš sympaticky.
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
1
Samotným sledováním zasněžené krajiny jsem se chtěl v současných tropech alespoň v myšlenkách trochu ochladit a odpočinout si u jednoduchého filmu. Proto jsem sáhl po tomto snímku s Aquamenem a zabijákem Avatarů v hlavní roli. Ovšem takto jednoduchý, až hloupý počin jsem opravdu nečekal. Velmi špatný scénář a špatné triky se podepsal na celém filmu, který bohužel Momoa a Lang už nezachránili, svým způsobem ani nemohli.
TechCluster
TechCluster
667 bodů
6
Opravdu průměrný film který moc ničí nenadchne. Jasona Momou má rád takže jsem film zkoukl, ale jednou stačila. Akční scény celkem bez nápadu a nevypadají dobře del mého. Nejvíce se mě na filmu asi líbila ta zasněžená příroda.