Mrakodrap

60%

Komentáře a recenze 30

Dle počtu bodů
blazma
blazma
4 928 bodů
4
Jeden z těch horších snímků ve kterých se objevuje dnešní megastár, The Rock. Můžeš vypadat sebevíc drsně, mít jenom jednu nohu, ale to prostě z toho neudělá dobrej film. Staví jenom na jednom a to je Dwayne a doufají že jeho jméno utáhne celý film. Nestalo se.
Floridsky
4 376 bodů
4
Ajaj! Do čeho se to zas ten svalovec namočil; to je už jeho druhej letošní propadák. Průměrná až podprůměrná blbina. Je to akční ptákovina s Dwaynem ,,The Rockem" Johnsonem v hlavní roli na vypnutí myšlení a jen tak koukat. Je tu spousta nesmyslů a klišé. Akce docela ujde, ale jinak je to jak říkám směšná ptákovina.
Jamie76
Jamie76
4 309 bodů
8
akce a hrdinství jsou v tomto filmu na největším stupni. Je to neskutečné napjaté a Dwayne Johnson zde opravdu podal skvělý herečky výkon, protože vás nenechá chvíli sedět v klidu
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
5.5
Novodobé skleněné peklo! Jen v kreativnějším podání, zábavnější, emocionálně jdoucí až na dřeň a perfektně vygradované. Především ale naprosto luxusně obsazené, kdy Dwayne Johnson strká charismatem do kapsy McQueena ve Skleněném peklu i samotného Johna McClanea. Pokud by takto dopadly všechny blockbustery zaměřené na asijské publikum, svět by byl o poznání krásnějším místem pro všechny cinefily. Scéna na jeřábu je už teď nutně zařazena mezi nejlepší scény všech dob a Johnson díky svému hereckému výkonu aspiruje na umistění v síni slávy, mezi velikány jako je Jack Nicholson či Marlon Brando. Výjimečná podíváná...a ano, je to ironie, Johnson je tak maximálně sympaťák, a tohle klišovitá vykrádačka akčních klasik na jedno použití.
Edward
Edward
2 487 bodů
2
2/10
Krupe
Krupe
2 280 bodů
4
"Dobrá, tak jaký je plán? No, nemáte pásku?" A to byla pro mě poslední kapka této slátaniny. Alespoň tu nohu mu mohli nechat :-)
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
6
Vezměte Die Hard 1,Glass Hell,tunu počítačových efektů a máte splácnutý letní blockbuster.Bohužel,který nemá ani na jedno z výše uvedených kultovních béček.Dwayne Johnson je fajn ale scénář mu takřka ve všem podkopává nohy.Největší problém totiž vidím v postavách.Záporák nesahá Alanu Rickmanovy ani po kotníky a Will Sawyer v porovnání s McClainem to samé.Zatímco v první Die Hard byl McClaine takový sympatický Ňouma který ani pořádně neumí seskakovat,zdejší Sawyer je superhrdina skákající desítky metrů z jeřábu do patra.Na večer asi dobrý ale za 2h si na to ani nevzpomenete.
fido68
fido68
1 453 bodů
8
Skvělý odpočinkový film.Skvěle propracované zápletky,které pochopíš,až je uvidíš..:-D..Třeba proč vlastně dělal u zásahovky a né nějakýho pojišťováka v kanclu.No protože v té práci by přece nemohl lehce přijít o nohu ,neměl by trauma a co by potom narval do zavírajících se dveří trezorového apartmá..:-).