Holky na tahu

52%
Holky na tahu

V odvážné, mládeži nepřístupné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)




Recenze: Holky na tahu

Kinobox.cz
50%

To nejlepší, co můžu o tomhle filmu napsat, je, že divák dostane to, co je mu slibováno, a že by většina těch hereček mohla někdy hrát v nějaké opravdu super komedii. Ale nějak mi to ke spokojenosti nestačí.


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
3.5
Podle názvu jsem očekával snímek ve stylu Pařby ve Vegas,nebo nedávných Matek na tahu,ale nakonec jsem dostal zcela něco jiného. Ze začátku se Matky na tahu tváří jako další komedie ve které se hlavně paří bez přemýšlení o následcích,ale to se vše změní ve chvíli kdy hlavní hrdinky omylem zabijí striptéra. Vše pak nabírá zcela jiný směr a film tak dostává nový náboj. Jenže hlavní hrdinky si s touto hozenou rukavicí nedokáží poradit a snímek po většinu doby nudí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Jakože dobrý. A hlavně úplně jiné, než jsem čekal. Jasně, žádná top řachanda to není, ale v rámci toho jednoho podívání mi to sedlo dost. Btw ani se Demi Moore nedivím, že tak pásla po Zoe Kravitz.
Toren
Toren
5 135 bodů
6
5/10. Čekal jsem hroznou hovadinu. A to se taky stalo. Jenže to tempo gagů mě nenechalo chladným a u některých scén jsem se přištihl s nefalšovaným smíchem. Sakra, asi je něco špatně.


Dodatečné informace

Původní název:
Rough Night (více)
  • USA Holky na tahu
  • USA Rough Night
  • USA Divoká babská jazda
  • USA Rock That Body
Premiéra v ČR:
22. 6. 2017
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
45,06 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Holky na tahu je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch