Hříšný tanec

36%

Zajímavosti 5

  • Lisiny akordy na ukelele se nemění v rytmu hudby.
  • Když jde Baby poprvé do Johnnyho chaty, vchází dveřmi s plentou. Příště jsou dveře vidět, když Seagalova postava udeří do dřevěných dveří a paraván zmizí a už ho nikdy nikdo neuvidí.
  • V taneční scéně Penny a Baby má Baby při tanci na nohou taneční boty i Keds. Na začátku scény má na sobě Keds, ale pak se spustí montáž, ve které se ukazuje, jak přechází mezi Keds a tanečními botami, stejně jako je to ukázáno v původním filmu.
  • Když Baby přiměje Johnnyho, aby s ní šel za Penny hned po tanci s Vivian, má košili rozepnutou do půlky a nemá spodní košili. Když přijdou do Pennyina pokoje, má košili rozepnutou až k pasu a na sobě spodní košili.
  • Jennifer Grey, která hrála Baby ve filmu Hříšný tanec (1987), odmítla roli v tomto remaku původního filmu. Na otázku, proč odmítla, Greyová odpověděla: "Byla jsem požádána, abych v tom seriálu něco zahrála, a to mi lichotilo, protože vždycky chci, aby mě někdo požádal, protože je hezké chtít, aby mě někdo zahrnul. Ale pro mě by bylo svaté, kdybych to udělala, protože mi to nepřipadalo vhodné. Přijde mi, že když si chceš dělat vlastní věci, tak si je dělej sám. Neřekla bych [jaká role mi byla nabídnuta], ale řeknu vám, že to nebylo Dítě!".