Auta 3

71%
Auta 3

Legendární závoďák Blesk McQueen z ničeho nic zjistí, že ho nová generace závodních aut poslala mimo závodní dráhu, kterou nade vše miluje. Zpátky do hry mu může pomoci pouze mladá talentovaná trenérka Cruz Ramirezová, která by sama chtěla prorazit, a vzpomínky na báječného Hudsona Horneta. Slavný závoďák s číslem 95 musí ve finále závodu o Zlatý píst všem dokázat, že nepatří do starého železa. (Falcon)




Recenze: Auta 3

Kinobox.cz
80%

Nechápejte mě špatně, Auta 3 jsou ideální rodinný film, dobře jsem se při něm bavil (i díky kvalitnímu dabingu, který většinu vtipů správně adaptuje), ale jsou to ve skutečnosti vlastně "jenom" "Auta verze 1.5" (s trochu vyšším objemem motoru a lesklejší karoserií).


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7
Velmi pěkné zakončení jedné animované série. Oproti druhému dílu vidím kvalitativní posun směrem dopředu. Zlepšení nastalo jak v samotném příběhu,tak i v animaci,která je místy nádherná a působí až reálným dojmem (příroda kolem závodiště). Co se týče toho příběhu,tak z něj jde trochu cítit inspirace prvním díle. Tohle není výtka,jen to chtělo přijít s něčím originálnějším. Hodnotil bych tak 70%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Příběh o stárnoucím bejkovi, který byl nejlepší, ale začínají ho dotahovat mladší a rychlejší, by zase šel zasadit do jakéhokoliv i neanimovaného prostředí. Fakt sranda, že zrovna tahle série, která už tolik let dojí rodiče na tom merchandisingu, je (až na ten druhý díl), tak nedětsky vystavěná. Palec nahoru i za ten dost "nečekaný" konec, tohle bych asi u animáku nečekal.
Fingon
16 886 bodů
8
70%, lepší, než dvojka, ani jsem se (na rozdíl od jedničky) nenudil. Ale stále platí, že celá tahle série jde mimo mne.


Dodatečné informace

Původní název:
Cars 3 (více)
  • USA Auta 3
  • USA Cars 3
Premiéra v ČR:
15. 6. 2017
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
175 mil. USD
Tržby:
383,93 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Auta 3 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Auta 3


Podobné


Powered byJustWatch